środa, 26 września 2018

Stroški gradnje 9-nadstropne stavbe

  Stroški gradnje 9-nadstropne stavbe

Koliko bo projekt 9-nadstropne stavbe v družbi GENPROEKT stala

Kupec lahko kupi pripravljene standardne projekte ali pa raje posamično oblikuje dokumentacijo. Že obstoječi dokumenti upoštevajo vse značilnosti takšnih stavb in so v celoti pripravljeni za izvedbo. Le majhne spremembe lahko rahlo povečajo ceno projekta.

Prednosti in slabosti

Blok pene je majhen blok velikosti 30 × 40 × 60 cm, izdelan iz penjenega betona. Je siva in nekoliko težka, medtem ko se ne utaplja v vodi. Proizveden z mešanjem cementa, posebne pene, vode in peska.
  Stroški gradnje 9-nadstropne stavbe

Algoritmi za izračun online kalkulatorja za gradnjo hiše

Osnova računanja je preprosta matematika. Najprej za določitev glasnosti morate nastaviti širino, dolžino in višino (debelino) določene strukture.
  Stroški gradnje 9-nadstropne stavbe

Ocena gradnje stanovanj

Začetna faza izgradnje koče hiše vključuje gradnjo ocen gradnje. Ocena za gradnjo hiše mora vključevati materialne stroške za gradnjo temeljev, sten, strešnih plošč in upoštevati vse vrste dela. Če imate pri izračunu porabe gradbenega materiala, stroškov dela in škatel na domu, boste lahko uredili stroške gradnje.
  Stroški gradnje 9-nadstropne stavbe

Volumetrično povečanje v hiši po metodi armiranih betonskih polic

Stanje zadeve

1. Pomemben del stanovanjskih zgradb trenutno sestavljajo stare zgradbe, ki ne izpolnjujejo potrebnih življenjskih potreb. Njihov videz, različna okna, štrlečimi balkoni in loggiami, nadstropja prvega nadstropja ne izpolnjujejo sodobnih arhitekturnih zahtev, ustvarjajo sivo, grdo videz. Nekoč so bili zgrajeni na najboljših delih mesta in trenutno se nahajajo na območjih z razvito infrastrukturo in oblikujejo cestne povezave. Rekonstrukcija takšnih hiš je pomembna in potrebna stvar.
  Stroški gradnje 9-nadstropne stavbe

Opečne hiše na ključ

Državna hiša trajnega in časovno preizkušenega materiala skrbno varuje vašo družino pred vremenskimi vplivi za ducat let. Zahvaljujoč vsestranskosti in praktičnosti opeke vam omogočajo, da izvedete vse modele oblikovalca in zgradite samo tako hišo, ki ste jo vedno želeli, in funkcionalne lastnosti materiala, kot so odpornost proti zmrzovanju, hrupna izolacija, prijaznost do okolja in požarna varnost, bo hišo varno, toplo in tiho.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty