niedziela, 23 września 2018

Nizka rast gradnje je, koliko tal

  Nizka rast gradnje je, koliko tal

Kje lahko vidim podobne hiše

V "Glavmosstroy" "Mercy.ru" poročali, da ni javnih informacij. Obstajajo stanovanjski projekti, ki ustrezajo novim standardom in pred dvema letoma so bili aktivno uvedeni.
  Nizka rast gradnje je, koliko tal

Kakšna je prednost gradnje stanovanj z nizko rastjo?

Zaustavljanje izbire na objektih stanovanj z nizko rastjo, kupci nepremičnin vodijo, prvič, po evropskih standardih. Med prednosti, ki jih živijo v elitnem nizko rastočem stavbe:
  Nizka rast gradnje je, koliko tal

Svaj zgrajen nad streho: Kazanski organi so Rašida Aitova odšteli 9 nadstropij od 18

Razvijalec je prisiljen dokazati na sodišču, da je tudi na fazi ustanovitve zgradil hišo, ki je bila dvakrat višja, kot je imel pravico
  Nizka rast gradnje je, koliko tal

Najbolj priljubljena tla v novih stavbah v Moskvi in ​​Moskvi regiji

Domači kupci na primarnem trgu se bodo morali odločiti ne samo s pravim prostorom za življenje, hišo, ampak tudi z določenim stanovanjem. V vsaki hiši so ljudska tla, apartmaji, v katerih so najhitreje kupili. Vendar pa je udobno mesto v hiši in je dražje od drugih.
  Nizka rast gradnje je, koliko tal

Strateško zavzemanje za izgradnjo nizke gradnje

V preteklih desetletjih ni bilo veliko pozornosti namenjeno nizkogradnji. Brezpogojna prednostna naloga večnadstropne konstrukcije ni bila predmet razprave in nizko rast, dobesedno in figurativno preusmerjen na periferijo, ki se je razvil predvsem po "preostalem principu", predvsem zaradi navdušenja državljanov od državne podpore. Toda v sodobni Rusiji je gradnja nizke gradnje skoraj polovica (40-45%) celotne stanovanjske gradnje. In v prihodnjih letih se bo njen delež povečal na 60 odstotkov. Približno tretjina obsega je na podeželju, dve tretjini pa v nizko rastočih stavbah v mestih in predmestjih.
  Nizka rast gradnje je, koliko tal

Kako dobiti dovoljenje za individualno stanovanjsko gradnjo? Kaj morate vedeti razvijalca?

Organi za izdajanje dovoljenj sledijo vrstnemu redu razvoja in se dogovorijo o dokumentih za IZhS RSN 70-88. Zahvaljujoč jim je določena ne le natančnost ploskve, ampak tudi postavitev stanovanjskih in pomožnih stavb. Ta projekt bi moral biti dobro premišljen, saj se to, kar ni prikazano v načrtu, prizna kot neodobreno strukturo in ga je treba porušiti ali ponovno dogovoriti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty