piątek, 28 września 2018

Gradnja okvirne hiše

  Gradnja okvirne hiše

Kaj je zgrajena hišna hiša in njegove vrste, odvisno od materiala?

Pojem "okvirna hiša" je treba razumeti dobesedno. Stavba bo dejansko sestavljena iz notranjega okvira, ki bo s posebnimi materiali zaščiten od znotraj in zunaj. Za zunanjo in notranjo oblogo se uporabljajo oba pločevina (cSP, OSB in vezan les), kot tudi oblikovani (blok, stenska opaža ali imitacija bar). Notranji steni so napolnjeni s katero koli izolacijo - steklena volna, mineralna volna, polistirenska pena ali pena. Glavni nosilec stavbe je razdeljen na okvir, ki je lahko lesen in kovin, čeprav se prva možnost uporablja veliko pogosteje.
  Gradnja okvirne hiše

Materiali za gradnjo okvirne hiše

Gradnja okvirnih hiš se šteje za najbolj ekonomično v smislu intenzivnosti materiala in intenzivnosti dela. Ob njihovi erekciji je potrebno 2-3 krat manj materiala kot pri uporabi, na primer, dnevnika ali palice.
  Gradnja okvirne hiše

Faze gradnje okvirne hiše

V začetni fazi gradnje hiš na okvirjih je območje pripravljeno in se ustanovi temelj, ki je najpogosteje izdelan s tehnologijo pil, ki znatno zmanjša čakalni čas za gradnjo. Poleg tega iz predhodno pripravljenih lesenih delov, oblikovanih na osnovi pripravljenega projekta, na temelju nastane temelj stene, podlage in strehe.
  Gradnja okvirne hiše

Vrste konstrukcije okvirja

Okvir okvirja ali okvir. Takšne zgradbe so sestavljene iz okvirja, ki se uporablja kot plošča 150 × 50 ali lepljen laminiran les, in OSB plošče, med katerimi je izolacija položena in izšita. Za segrevanje uporabite mineralno volno, ekspandiran polistiren ali bazaltovo bombažno volno.
  Gradnja okvirne hiše

Okvirni projekti

Okvir hiše je oplašen z OSB ploščami. Med ploščami je postavljena mineralna volna, ki zagotavlja toplotno izolacijo hiše. Za zaščito pred prodiranjem vlage v stene uporabljamo parno zaprto folijo (znotraj prostora) in posebno vodotesno membrano (zunaj). Treba je omeniti, da takšna "torta" sten omogoča hiši, da diha, kar je še posebej pomembno za zagotavljanje potrebnega notranjega zraka.
  Gradnja okvirne hiše

Hitro in učinkovito gradimo okvirno hišo!

Podjetja, ki se ukvarjajo s takimi hišami, ponujajo možnosti za gradnjo hiše različnih stroškov. Ne konstruiramo samo hiše, ne delamo le dela, temveč naredimo hišo na ključ - od ustanovitve in konča z dekorativnim zaključkom znotraj in zunaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty