sobota, 29 września 2018

Odstranitev betonske podlage

  Odstranitev betonske podlage

Ima rušitveni cement ali betonski estrih

Predstavljamo parket, laminat, podstavke, odstranjujemo linolej. Pripravite orodja, odvisno od izbrane metode razstavljanja. Delajo s svojimi rokami, najpogosteje uporabljajo ročne priprave. Poleg njih lahko najamete tudi kladivo za kladivo. Postopek uničenja betona je povezan z veliko količino cementnega prahu, ki škoduje organom vida in dihalnim očalom ter pripravi respirator. Ne pozabite na rokavice, da zaščitite roke pred poškodbami.
  Odstranitev betonske podlage

Orodje za odstranjevanje

Takšen proces, tako kot številne gradbene manipulacije, ne zahteva samo strokovnih spretnosti in specifičnih znanj, temveč tudi posebno opremo, ki je redko v navadi družine. Če želite odstraniti estrih, boste potrebovali naslednji popis:
  Odstranitev betonske podlage

Kako začeti razstavljati tla?

Pred začetkom dela poskrbite, da imate na voljo nabor orodij. Odvisno od vrste orodij za tlake za demontažo je lahko drugačna. Toda v vsakem primeru za zaščito dihal ne pozabite na respirator. Potrebovali boste tudi rokavice za zaščito rok pred nepotrebnimi odrgninami in kosi ter klobukom.
  Odstranitev betonske podlage

Značilnosti betonskih podov

Betonski tlak je premaz na blažilni plošči, ki se prelije nad talno ploščo. Služi kot podlaga za toplotno in hidroizolacijo, polaganje drugega tla. Uporablja se tudi kot samostojna tla v garažah, delavnicah itd. S pomočjo betonskega estriha se tla izravnajo, šivi med ploščami so gladki. Debelina betonske blazine v stanovanjskih zgradbah je od 4 do 10 cm. V drugih prostorih je lahko do 20 cm. Lahko se ojača z mrežico. Nekatere komunikacije se lahko skrijejo v njej: npr. Tla z vodo.
  Odstranitev betonske podlage

Cene za demontažo stropa

Lepa in gladka - to so merila, ki jih morajo izpolnjevati visokokakovostne zgornje meje. Takšna merila morajo ustrezati zgornji meji vašega stanovanja ali hiše. Kot pri stenah delo na poravnavi stropa ni mogoče začeti, dokler se stara ozadje ali barva ne odstranita popolnoma. Se je odločil, da bo gradnjo mavčne plošče ponovil na stropu? "Popravila v Samari" in stari bodo razstavljeni, novi pa bodo sestavljeni bolje od prvega.

Demontaža betonskih in lesenih tal

Hitrost dela in njihovi stroški so neposredno odvisni od materiala, iz katerega je izdelana tla. Čim močnejši material, daljše bo delo, stroški dela pa se bodo povečali. Vse to bo vplivalo na ceno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty