sobota, 29 września 2018

Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Gradnja hiše, kopalnice, koče

Vprašanja o gradnji vseh tipov hiš in kopalnic v državi: leseni iz lesa, plošče (okvir), kamen (iz pene blokov in opeke). Razprava o ocenah gradenj. Splošna gradbena vprašanja (kako zgraditi hišo), uporabljene tehnologije
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Razdalja med hišami in drugimi predmeti

Razdalje in lokacijo gospodarskih enot glede na druge ureja SNiP 30-02-97, da se zagotovi požarna varnost. Opisuje pravila in predpise o lokaciji in postavitvi pri gradnji zasebnega sektorja in vrtnarskih združenj. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ustvarjanju projekta, je potrebna razdalja med hišami.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Gradnja zasebnih hiš v Novokuibyshevsk, Samara.

Gradnja državnih in stanovanjskih hiš na okvirni tehnologiji, ki je daleč najbolj optimalna in najhitreje rastoča gradnja hiš na trgu.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Gradnja lesenih hiš pod ključ v Novosibirsku, Berdsk, Akademgorodok in Novosibirsku regiji od projekta do temeljev in strehe

Edinstveni projekti lesenih hiš, poštena cena in začinjeni.

Gradnja lesene hiše je resna izbira, s katero se soočate z vami kot stranka projekta. Na začetku je treba odločiti o namenu uporabe prihodnje lesene hiše, na primer za stalno ali sezonsko življenje, s podstrešjem ali verando, garažo ali parkiriščem, kar bo vplivalo na izbiro projekta in končno ocenjene stroške vaših sanj. Za izgradnjo lesene hiše na ključ ni hiter postopek, začenši s pregledovanjem fotografij končanih projektov, izbiro števila nadstropij (enostranski, dvonadstropni) itd.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

HIŠE IN BANKE POD KLJUČU - okolju prijazno, donosno, lepo!

V naši regiji postaja vse bolj priljubljena gradnja kopaliških in hišnih kmečkov iz kleti na ključ. Glavni argumenti v njihovo korist so razumna cena in visoka kakovost. Mnogi prebivalci Sankt Peterburga in Leningradske regije so že zgradili hišo na ključ za sebe in svojo družino - to podjetje so zaupali strokovnjakom.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Prednosti lesene hiše lesa

Les je eden najbolj dostopnih in poceni materialov za gradnjo toplo, okolju prijazno in lepo nastanitev. Ugodno glede stroškov in kakovosti, že pripravljene hiše iz lesa že več let zasedajo vodilno mesto na ruskem gradbenem trgu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty