wtorek, 25 września 2018

Tile

  Tile

Kaj pomeni označevanje na ploščici?

Vse prodane plošče so opremljene z oznakami. Ko ste se naučili prebrati te znake, boste lažje razumeli, kakšen material je pred vami. V obliki ikon proizvajalec navede:
  Tile

Visokokakovostne ploščice

Ploščica, ki je predstavljena pri nas, vam bo pomagala pri izražanju najbolj pogumnih in zanimivih oblikovalskih odločitev v notranjosti. Kakovost materialov je zagotovljena na ravni evropskih standardov. Vsaka zbirka našega kataloga je vzorec novih proizvodnih tehnologij tovarn v Italiji, Španiji in Nemčiji. Ploščica ploščic izpolnjuje sanitarne standarde, namenjene za uporabo v stanovanjskih in javnih notranjosti. Glede na obstojnost materiala traja od 7 do 15 let brez potrebe po posodobitvah.
  Tile

Ploščica za kopalnico, dvorano, kuhinjo, komercialne in druge prostore

Tradicionalno, kopalnice je najpogostejši material. In čeprav ploščice v St. Petersburgu se najpogosteje uporabljajo posebej za dekoracijo kopalnice stene in tla, njeno področje je že dolgo presegalo meje te sobe. Zdaj za oblikovanje sodobnih notranjosti lahko kupite talne in stenske ploščice, kot tudi granitne ploščice, mozaične ploščice in kamnite ploščice.
  Tile

Izbira premaznega materiala.

Keramična ploščica kot obrnjeni material ima odlične lastnosti in se široko uporablja za zaključek kopalnic in toaletnih prostorov, kuhinje, hodnika, hodnika. Narejen je iz gline, ki se uporablja z žganjem pri visoki temperaturi in nato prevlečeno z zaledenitvijo. Rezultat je gladek in lep material s skupnimi velikostmi 15x15, 15x20, 20x20, 20x30 cm za montažo na stene, možnosti za tla so debelejše in večje.
  Tile

Barvna raztopina

Barve in odtenki vplivajo na razpoloženje in čustvenost osebe. Ugodna barva lahko izboljša fizično stanje. Kopalnica - izolirana soba v hiši, zato morate pred začetkom popravila pozorno pretehtati barvno paleto.
  Tile

Talna in stenska dekoracija s keramičnimi ploščicami

Zahvaljujoč sodobnim zaključnim materialom se oblikujejo lepi notranjosti. Ena od vodilnih vlog v oblikovanju je talne in stenske ploščice. Z njeno pomočjo se izkaže kakovostna in lepa obloga talnih in stenskih površin.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty