piątek, 28 września 2018

Krovska podjetja SPb

  Krovska podjetja SPb

Kateri materiali se uporabljajo za kritje

Izbira materiala za streho danes ne bo težavna, saj je na voljo v širokem razponu (skrilavec, ploščice, mehke strehe itd.). Glede na zahteve, ki ste jih določili, se ustrezno izbere potreben material. Danes obstajajo tri vrste strešnih materialov:
  Krovska podjetja SPb

Montaža strehe v Sankt Peterburgu

Namestitev strehe je stvar odgovornosti in ne poceni, prihranki na tem področju se lahko spremenijo v še večje stroške ali frustracije. Kvalitetna streha vam bo že vrsto let služila in zaščitila vaš dom pred kakršno koli manifestacijo narave: močan veter in močna deževja. Hkrati nepravilno delo ali uporaba neustreznih materialov lahko povzroči trajno popravilo ali spremembo celotne strehe.
  Krovska podjetja SPb

Zamenjava in montaža fitingov

Oblikovani elementi se uporabljajo pri mestih vgradnje okenskih in vratnih konstrukcij pri načrtovanju kleti in strešnih delov stojnega predmeta kot zaščitnih elementov v križiščih sendvič plošč. Uporabljajo se tudi kot arhitekturno in dekorativno oblikovanje zgrajene stavbe.
  Krovska podjetja SPb

Krovska dela vključujejo:

  • Merjenje objekta, priprava ocen.
  • Oblikovanje nosilcev in strešnih kritin.
  • Vgradnja strešnih sistemov vseh zahtevnosti.
  • Vgradnja toplote.. hidro in zvočna izolacija streh in mansard.
  • Vgradnja in popravilo vseh vrst streh.
  • Oblikovanje in namestitev drenažnih sistemov.
  • Načrtovanje in namestitev snegozaderzhateli, lestev in strešnih ograj.
  • Proizvodnja nestandardnih strešnih elementov.
  • Vgradnja sistemov za preprečevanje zaledenitve.
Visokokakovostna izvedba strešnih konstrukcij je odvisna od usposobljenosti strokovnjakov-plezalcev in strešnikov, ki izvajajo strešna dela.
  Krovska podjetja SPb

Ravna streha v stanovanjski gradnji

Najvišja stopnja hidroizolacije in nižji obratovalni stroški so le nekatere od številnih prednosti membranske strehe nad tradicionalnimi materiali.
  Krovska podjetja SPb

Cene streh

Zahvaljujoč široki izbiri strešnih materialov in barv, lahko svojo hišo daste skoraj vsaki obliki. Izvedemo projekte katerekoli kompleksnosti, začenši z potrebnimi meritvami in načrtovanjem, ki se končajo z ozemljitvijo ploščic in s pripravo potrebne dokumentacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty