piątek, 28 września 2018

Namestitev cene sprednjih plošč

  Namestitev cene sprednjih plošč

Namestitev sprednjih plošč

Fasadne plošče vas bodo navdušile z visokokakovostnim in privlačnim videzom, če bi njihovo namestitev opravili certificirani brigadi Alta-profilov. Dobro poznajo nianse namestitve, tehnološke značilnosti izdelkov in opravljajo celotno delo v skladu s priporočili proizvajalca.
  Namestitev cene sprednjih plošč

Cena namestitve fasadne talne obloge

Stroški vgradnje oblazinjenih konstrukcij pod kamen vključujejo pripravljalna dela, montažo stranskih plošč in dodatnih elementov. Z letvijo so stene še dodatno prekrite s plastjo izolacije (izolacija iz mineralne volne, poliuretan, penasta plastika, poliuretan itd.).
  Namestitev cene sprednjih plošč

Razlikovalne značilnosti

Po zasnovi plošče ima Chania nekaj podobnosti s tradicionalnimi kompozitnimi ploščami, ki so troslojni set, ki vključuje zunanji in notranji lupini, prostor med katerega je napolnjena z gosto izolacijo iz ekstrudirane polistirenske pene.
  Namestitev cene sprednjih plošč

Potrebujete ponudbo za montažo tiru?

Samo izpolnite obrazec, da pokličete merilnika, in vas bodo poklicali nazaj. Pokličite žetona za izračun plačanega tujka. Vendar pa boste ta denar vrnili, ko boste prejeli popust ob sklenitvi pogodbe za vgradnjo tiru.
  Namestitev cene sprednjih plošč

POMEMBNO! Namestitev strokovnjakov.

Med namestitvijo največji problemi nastanejo pri nepravilni uporabi izolacije: steklena vlakna in mineralna volna. Da bi ti grelniki učinkovito delali, ostanejo suhi in se ne prekrivajo v celotni življenjski dobi, je potrebno uporabiti poseben stenski okvir in ustrezno zaščititi grelec pred učinki negativnih dejavnikov. Na notranji strani izolacije je treba namestiti parno zaščitno folijo, ki bi morala preprečiti prodiranje vodne pare iz sten prostora v izolaciji. Na zunanji strani izolacije je treba namestiti membrano za zaščito pred vdorom vetra, ki ščiti izolacijo pred vstopom vode in pihanjem vetra.
  Namestitev cene sprednjih plošč

Zakaj potrebujemo strokovnjake?

Načrtovali smo članek o tem, kako lepo sestavljamo tiru in prednje plošče. In začeli pisati ta gradiva (edinstvena komercialna ponudba - to je tisto, kar se imenuje trženje), smo razmišljali: kaj nas razlikuje od drugih? Odločili smo se za ogled videa o namestitvi sprednjih plošč na "YouTube". In kaj smo videli? Videli smo osnovno neznanje tehnologije, kršitev postopka namestitve in številne druge napake.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty