środa, 26 września 2018

Zračni kanal v avtu

  Zračni kanal v avtu

Posledice kontaminiranega prezračevanja

Čiščenje zračnih kanalov prezračevalnih sistemov se bo izognilo številnim težavam, ki se običajno pojavijo, če zrak zaradi kroženja krožijo zaradi nastanka blokade:
  Zračni kanal v avtu

Zrak ne teče iz kanalov

Kaj je ta storitev?

Zračni kanal je pomožni sistem in je zasnovan tako, da ohranja temperaturo zraka v kabini v naravnem načinu, če je zračni kanal avtomobila zdrobljen, potem optimalno podnebje ne bo vzdrževano v avtomobilu. Moderni klimatski sistemi samodejno vzdržujejo nastavljeno temperaturo.
  Zračni kanal v avtu

Antibakterijska obdelava zračnih kanalov, čiščenje klimatske naprave

Posebnost sodobnih avtomobilov je neprekosljivo raven udobja, ki je vedno všeč lastnikom. Včasih je za volanom večino časa potrebno, zato je v avtomobilu potrebno ustvariti vse pogoje, tako da tudi najdaljša cesta ne povzroča neugodja. Ena od naprav, ki pomagajo pri ustvarjanju takšnih pogojev, je klimatizacija. Konec koncev, prava mikroklima, ki je idealna za voznika in potnike, je neverjetno pomembna.
  Zračni kanal v avtu

Kako se obnašati, če imate vodni kladivo?

Mnogi, po prečkanju globoke lužine pri hitrosti, ugotovite, da se je motor ustavil. Poskušajo zagnati motor (najprej lahko celo obrne motor), vendar po "bangu" in kosu blata ni, ali pa zasučni ključ in motor se ne vrti! To so znaki hidravličnega udara!
  Zračni kanal v avtu

Nakup avtomobilskega držala v kanalu poceni

V spletni trgovini Partnerk na magnetnih nosilcih v kanalu. Idealno se prilegajo notranjosti avtomobila, vendar v kabini ne bodo izstopali preveč. Predlagani nosilci so univerzalni modeli, saj nimajo stranskih okvirjev in ne ustrezajo večini pametnih telefonov.
  Zračni kanal v avtu

Tehnologija slikanja elementov na instrumentni plošči

Najprej razmaščimo površine, ki jih je potrebno pobarvati. Za to uporabite topilo v tkanino in obrišite plastiko, počakajte, da je popolnoma suha. Prevleko in barvo vzamemo v dveh slojih. Najbolje je barvati na toplem, ne prašnem mestu (morda v stanovanju, vendar ga vsi ne morejo privoščiti). Slikanje je bolje izdelati na časopisih, ki jih je kasneje mogoče zavreči, medtem ko osnova, na kateri je bila slikana, ni umazana.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty