środa, 26 września 2018

Kako pobeliti steno z vodno emulzijo

  Kako pobeliti steno z vodno emulzijo

Priprava zidov za slikarstvo

Da bi dosegli želeni rezultat, to je brez trakov, je treba pripraviti stene za lakiranje, predprodukcijo takšnih vrst dela kot omet, kit in osnovni premaz. Upoštevajte, da morajo biti stene pred slikanjem trdne, gladke, suhe in čiste.
  Kako pobeliti steno z vodno emulzijo

Pripravljalna dela

Sproži se vsa prekrivna površina. Prav tako čisti prostor, ki je blizu nje 1,5 m. Najbolje je, da se trak tesni na stropu in na sosednjih stenah na stičišču s poslikano površino in položi tla. V tem primeru je zaželeno zapreti tla meter od stene.
  Kako pobeliti steno z vodno emulzijo

Kako barve strop - koristno reokmendatsii

Slikanje stropa z barvo na vodni osnovi je veliko boljša kot na primer belo pranje. Zakaj Obstaja veliko prednosti, glavna pa je, da se vodna emulzija ne zruši in ne umazanija. Ampak strop je največja golo površina v sobi. Če so stene in tla delno pokriti s pohištvom, potem je strop tam, vse je tam. Ljudje so ves čas posvečali veliko pozornost lepoti stropov. Zapomni si stare muzeje, palače, okraske na stropu, elegantne slike... Zdi se, kdo bi pogledal gor? Ampak skrbijo za vse.
  Kako pobeliti steno z vodno emulzijo

Priprava zidov za slikarstvo

Danes je eden od najbolj preprostih, cenovno dostopnih in estetskih načinov dekoriranja stanovanja barvanje sten. Visoka priljubljenost tovrstnega zaključnega dela je precej razložljiva z uporabo novih tehnologij, novih barvnih kompozicij in posledično s popolnoma spremenjenim izgledom poslikanih zidov. Barvanje vam omogoča, da v hiši ustvarite edinstveno vzdušje in neprekosljivo udobje. Raznolikost barv za stene in možnosti sodobnega niansiranja, predstavljene v sodobnih barvnih katalogih (TVT, RAL, NCS itd.), Vam omogočajo, da izberete pravo senco in stopnjo sijaja za katero koli površino.
  Kako pobeliti steno z vodno emulzijo

Barve stene barve na vodni osnovi

Slikanje sten z barvo na vodni osnovi je najpogostejša možnost za njihovo dekoracijo. Če želite ugotoviti, kako barve stene brizgamo z vodo, svetujemo, da pozorno upoštevate ta članek.
  Kako pobeliti steno z vodno emulzijo

Priprava površine stropa za belo pranje s svojimi rokami

Pred belo pranje, seveda, je potrebno površino pripraviti za nadaljnje delo. Na primer, hoteli ste uporabiti apno za beljenje, vaš strop ali stene pa je prekrita s kredo, v tem primeru bi bilo logično, da najprej odstranite stari kreda in nato uporabite samo apno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty