sobota, 29 września 2018

Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Izbira izolacijskega polnila

Strokovnjaki menijo, da je izolacija zunanjih sten učinkovitejša. Toda v večnadstropnih stanovanjskih stavbah je praktično nemogoče opravljati delo samostojno. Toda uporaba suhega zidu kot grelnika lahko znatno prihranite pri najemanju delovne sile in dosežemo visoke toplotne izolacijske lastnosti. Na tej stopnji bo najpomembnejše vprašanje izbira izolacije. Trenutno uporabljamo:
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Kaj je podoben konec?

To je najpreprostejša oblika, ki omogoča postavitev grelnika, ki ste ga izbrali na steni, ga popravite in zaprite s popolnoma enakim materialom, pripravljenim za kakršnokoli dekoracijo. Seveda obstajajo tehnologije, ki vam omogočajo, da delate brez GCR-ja, vendar je daleč od dejstva, da boste z njihovo uporabo dobro shranili. Z uporabo, na primer, polistirenske pene in njene zunanje obloge, posebne mreže in ometov, izravnave in kita, ne boste zmanjšali stroškov.
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Vrste notranje izolacije stene

Tehnologija notranje izolacije je enostavna in je sestavljena iz povečanja debeline sten od notranjosti zaradi materiala z zelo nizko toplotno prevodnostjo. Obstaja več variant takšne "nadgradnje" zidov, ki mejijo na ulico:
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Značilnosti izolacije od znotraj

Glavni problem notranjih zidnih izolacij je dejstvo, da se sama stena ne segreje in celo začne zamrzniti več. To vodi k dejstvu, da se rosišče, to je kraj, kjer se vlaga iz toplega zraka v prostoru začne kondenzirati, še bolj približuje notranjemu robu stene ali na njegovo površino. V tem primeru bo kondenzat neizogibno privedel do vlažnosti in uničenja samega stene in končne plasti, poslabšanja toplotnoizolacijskih lastnosti izolacijskega materiala in posledično tudi toplotne izgube, ki so še večje, in še večja vlaga. Večina poškodb zaradi vlažnosti bo na stenah opeke.
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Kako izolirati stene od znotraj: mineralna izolacija in okvir za njegovo polaganje

Vse takšne izolacije, izdelane v obliki volne, so prepustni materiali in so najbolj primerni za notranje delo. Takoj rezervirajte - uporaba pene v prostoru ni zaželena. Kot pravilo, po določenem času takšna izolacija vodi do videza gliv, plesni in podobnih težav.
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Izolacija z drugimi materiali

Zunanja izolacija stanovanj se lahko izvede z uporabo drugih materialov. Najprej govorimo o mineralni volni. Zunanje segrevanje hiše je mogoče izvesti tudi s pomočjo posebne valjane izolacije, vendar morate biti pripravljeni na visoke stroške takega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty