poniedziałek, 24 września 2018

Montaža bloka kovinskih stranic

  Montaža bloka kovinskih stranic

Dodatni vidiki

Bolje je, da bivalno hišo montiramo iz hrbtne stene hiše, tako da, ko pridete do vidnih mest, bo vse v redu. In na stenah z okni in vrati, delo začne prav od njih, saj sicer lahko prilagodite delovni tok.
  Montaža bloka kovinskih stranic

Montaža kovinskih stranic pod log

V skladu z navodili za montažo je kovinski tiru pod logom nameščen na pripravljenem ohišju kovinskega profila ali lesenega žarka. Hkrati je priporočljivo, da leseni zid s posebnim antiseptičnim sestavkom obravnavamo tako, da se plesni in glivica ne bodo pojavili v prihodnosti.
  Montaža bloka kovinskih stranic

Zaporedje namestitve kovinske hiše - navodila

  • Začni delati z dna sten. Da bi to naredili, okrog oboda stavbe s pomočjo nohtov ali vijakov pritrdite ploščo (zagon). Najprej jih morate natančno nastaviti z uporabo ravni. Glede na začetne trakove bodo vsi soočeni enaki. Prvi list z osnovnim "pritrditvam" štrline začetne vrstice. Na površini tlaka so že luknje, vendar če je potrebna dodatna pritrditev, manjkajoče vtičnice naredijo z uporabo perforatorja. Postopna razdalja med pritrditvami ne sme biti manjša od 0,4 m. Po prvi vrsti montaže kovinske hiše z lastnimi rokami se premaknejo na drugo, tretjo in tako naprej.
  Montaža bloka kovinskih stranic

Navodila za montažo do-it-yourself železa tiru pod blok House

Montaža kovinskih tiru pod log lahko opravite doma. Kljub temu obstaja več različnih odtenkov, ki jih morate samo vedeti pri izvajanju teh del. Najprej morate pripraviti stene. Iz fasade so odstranjeni štrleči elementi, odstranjen je pomemben odmik ometa. Po tem lahko začnete nameščati zaboje.
  Montaža bloka kovinskih stranic

2. stopnja. Zaboj za montažo blokade.

Vprašajte, kako popraviti bivalno hišo, najprej morate razumeti, na kaj je treba določiti. Predpasnik je najprej potreben, da bi zagotovili gladko površino sten in jih še dodatno segrevali s pomočjo različnih materialov. Za bivalno hišo se zaradi posebnosti njegovega videza uporablja le navpična obreshetka (ali ste kdaj videli hišo z vertikalno urejenimi hlodi?).
  Montaža bloka kovinskih stranic

Tri različice ohišja z enim samim imenom.

Dvoumni tehnični izraz "blok hiše" je bil dodeljen trije obrnjene možnosti, ki se uporabljajo pri popravilu in v novi gradnji. Razlikujejo se v izvornih materialih, ki se uporabljajo v proizvodnji, strukturi, tehničnih lastnostih in načinih vgradnje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty