sobota, 29 września 2018

Drywall za pregled lepila

  Drywall za pregled lepila

Splošna tehnologija montaže lepil

Tehnologija polaganja suhih zidov brez okvirja, vendar le z lepilom, se odlikuje po več funkcijah. V tem primeru zahteva ne samo označevanje površine stene ali stropa, ampak tudi predhodno poravnavo. Sama oznaka kaže, kje in kako bodo listi postavljeni, ponavadi je mreža s črtami, ki segajo ločeno 60 cm. Sama tehnologija mavčne plošče sama predvideva, da se bodo pritrdile velike, trdne plošče, ne da bi jih prvič rezali. Toda v praksi se običajno izkaže, da se ne uporabljajo celi listi (dolžina katerih doseže 3 m), ampak kosi razrezani na primerne koščke.
  Drywall za pregled lepila

Kdaj uporabiti lepilo, in kdaj - s peno?

Če nameravate poravnati stene z ukrivljenostjo več kot 30 mm, ne morete storiti brez pritrditve pene. Če je ukrivljenost stene sorazmerno majhna, se lahko dezolasto lepilo pritrdi brez nevarnosti deformacije pločevine zaradi širjenja pene.
  Drywall za pregled lepila

Brezbarvna stenska obloga s suhim zidom

Pri brezkončnih oblogah se uporabljajo mavčni listi. Bolje je, da ne uporabite listov iz mavčnih vlaken (GVL) za pritrditev brez okvirja.
  Drywall za pregled lepila

Načini izbire sestave za vgradnjo suhih zidov

Izbira sestave za pritrditev materiala mora biti predvsem odvisna od stanja stene. Če stanje ni popolno in obstaja veliko nepravilnosti, depresij ali hillocks, in ni časa in želje, da bi se stene razkrojile, lahko pomaga le moderna sestava nove generacije, kot so Perlfix, Ceresit (Knauf) ali Siltek. Če je stena enakomerna in brez napak, bo najpogostejša mešanica, suha ali poliuretana.
  Drywall za pregled lepila

Trije načini lepljenja suhega zidu na steno

Nazadnje, odmor, čeprav pijemo kavo in imamo ugriz, popravila so tako naporna in v ničemer sploh še ni na ideji... Mimogrede, morate poiskati informacije o tem, kako lepiti suhomontažni zid na steno, sicer se je vse spontano pojavilo - ideja popravila spalnico in nekako obsedeno v glavi. Verjetno zato, ker ni prišel do drugega presenečenja za svojega zakonca, je na službenem potovanju in se bo vrnila šele na moj rojstni dan.
  Drywall za pregled lepila

Kako je celovito popravilo

Mojstri mesta Yuda izdelujejo zaključna in inštalacijska dela vseh zahtevnosti. Na svojih lokih, vratih, stropnih in stenskih površinah v stanovanjih, zasebnih hišah in drugih prostorih naredijo svoje roke, ki lepljajo suhomontažo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty