niedziela, 23 września 2018

Izolacija hiše iz mineralne volne zunaj

Kako izolirati fasado hišne mineralne volne pod tiru

Ko so zidovi pripravljeni, lahko začnete namestiti vodilni profil. Začetni profil je pritrjen vzdolž hiše po prej označeni črti, imenovan je tudi osnovni profil, služi kot podporni vodnik za izolacijo, ki zagotavlja podporo spodnji vrsti in jo varuje od glodalcev od spodaj. Profil je pritrjen na steno z mozniki na razdalji 60 centimetrov od tal.
  Izolacija hiše iz mineralne volne zunaj

Zakaj samo zunaj?

Zagrevanje opečne hiše zunaj mineralne vode je potrebno, da bi vašemu domu omogočili udobno udobno temperaturo v hladni sezoni z minimalnimi stroški ogrevanja. Izolacija opečne stene je pomemben in odgovoren proces.
  Izolacija hiše iz mineralne volne zunaj

Kakšno izolacijo lahko izberete?

Kar se tiče materialov, ki se uporabljajo kot izolacija, je najbolje, da izbirate med dvema od njih - polistirensko peno (pločevino) in mineralno volno. Govorili bomo o segrevanju hiše z mineralno volno.
  Izolacija hiše iz mineralne volne zunaj

Kako izolirati zid mineralne volne - zaporedje dela

Če ste seznanjeni s sistemom prezračevanih fasad, ki smo jih omenili, potem segrevanje sten mineralne volne pod oblogo tulca ne bi smelo povzročati veliko težav. V jedru je ventilirana fasada, sestavljena iz okvirja, izolacije in zunanje plasti. Obstaja več načinov za vzpostavitev takšnih sistemov, vendar je najbolj razširjen sistem, ki deluje v naslednjem zaporedju:
  Izolacija hiše iz mineralne volne zunaj

Različice oblikovanja lesenih zabojnikov

Zgoraj opisana konstrukcija troslojne lesene letve, iz pravokotno razporejenih palic, zagotavlja vzdržljivost in dimenzijsko stabilnost letve pod različnimi vplivi, kot tudi namestitev primernih velikosti za polaganje izolacije in za montažne dimenzije obloge.
  Izolacija hiše iz mineralne volne zunaj

Primerna mineralna volna za izolacijo stene

Ta izolacija je izdelana iz različnih vrst mineralov. Vezivo v njem so različne smole. Najpogosteje v prodaji najdemo izolacijo iz staljene kamnine, stekla, žlindre. Ta izolacija je izjemna po svoji vlaknati strukturi, ki se močno razlikuje glede na njegov namen. Debelina te izolacije se določi z uporabo različnih izračunov toplotnega inženirstva. Uporabljajo podatke o toplotni prevodnosti materiala, njihovi debelini in toplotni odpornosti glede na standarde vsake regije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty