wtorek, 25 września 2018

Moskvi nepremičninskega trga

  Moskvi nepremičninskega trga

Igra za obnovo, stanovanja hipoteke, patrulje v Moskvi in ​​drugi trendi na sekundarnem trgu stanovanj

Kaj prodajalci in kupci stanovanj v Moskvi in ​​regiji morajo vedeti, poleg cene...
  Moskvi nepremičninskega trga

Test: Kaj naj bi bil moj idealen apartma?

Udobje je subjektivni koncept. In v zvezi z izbiro stanovanj, vedno deluje pravilo "vsakomur - svojemu". "RG" in Agencija "NDV-Nepremičnine" vam ponujajo majhen test in ugotovite, kakšen apartma bi moral biti idealen za vas.
  Moskvi nepremičninskega trga

Obseg ponudbe je rekord od časa pred krizo.

Po Metrium Group se je število stanovanj v prodaji poceni novih stavb v letošnjem letu povečalo za 80%, prodanih je bilo 14.000, v poslovnem razredu pa 43% (12.000 stanovanj). To pomeni, da so razvijalci dal na trg več stanovanj kot kdajkoli prej od leta 2009, in skoraj polovica od njih - dragi poslovni razred. Trg je prevelik.
  Moskvi nepremičninskega trga

Ali obstaja korist za lastnike stanovanj, vključenih v prenovo?

V skladu s programom vsi lastniki ne bodo prejeli več metrov. Poravnava stanovanj ob prenovi bo potekala v skladu z naslednjimi pravili, lastnik, ki pripada prejemniku, se bo lahko kvalificiral za izboljšanje življenjskih pogojev. Na primer, velika družina lahko zahteva povečanje življenjskega prostora, v skladu z veljavnimi predpisi, in sicer 18 kvadratnih metrov. m / osebo, pod pogojem, da v starem stanovanju to pravilo ni bilo izpolnjeno.
  Moskvi nepremičninskega trga

Cene primarnega trga

Kljub temu, da so se v preteklem letu dohodki prebivalstva znatno zmanjšali, se je povprečna transakcijska vrednost na primarnem trgu povečala leta 2016. To je bilo posledica dejstva, da je bil v letih 2014-2015 glavni cilj kupca prihraniti denar. Poleg tega ljudje neupravičeno pripisujejo. Kriza se je začela, mnogi so se odločili, da svoje prihranke vlagajo v nepremičnine, vendar niso želeli prevzeti hipoteke in zato so v skladu z obstoječim proračunom očitno iskali predloge.
  Moskvi nepremičninskega trga

Nepremičnine zdaj, ali kaj se dogaja z nepremičninami v Moskvi in ​​Moskvi

Glede na vodilne strokovnjake na trgu nepremičnin v Rusiji, tempo gradnje v prestolnici in regiji v zadnjih letih, kljub priključitvi New Moskva, še vedno zmanjšuje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty