sobota, 15 września 2018

Pregledi zidov jezika in groove

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.
  Pregledi zidov jezika in groove

Oglejte si videoposnetek o namestitvenih značilnostih pločevinastih plošč

Mavčne plošče, poleg hitre montaže, ne odlikujejo velike prednosti, ker lahka stena ne bo zagotavljala zadostne zvočne izolacije in zanesljivosti. Glede na zahteve gradbenih in sanitarnih standardov so najprimernejši za notranje delovne jezičke in groove plošče.
  Pregledi zidov jezika in groove

Vrste pločevinastih trakov in njihovih prednosti

Ploskev z jezičkom in grobom se razlikuje od drugih podobnih materialov s prisotnostjo sklepnih sklepov na koncih. Ta funkcija omogoča povezovanje sosednjih elementov, ki zagotavljajo gladko površino in moč pregrade.
  Pregledi zidov jezika in groove

Grooving bloki - varčevanje na omet!

Pri izvedbi popravil v mestnem stanovanju lastniki pogosto želijo spremeniti postavitev: premakniti steno ali narediti novo particijo. Za te namene je najprimernejše uporabljati priljubljene plošče z jezikom in čepi. Z natančno spoštovanjem tehnike namestitve lahko preprosto in hitro zgradite trdno in popolnoma ravno steno brez ometov. Dvomite, da je to mogoče? Potem preberite članek!
  Pregledi zidov jezika in groove

Lastnosti proizvodnje

Za izdelavo plošč se uporablja metoda litja maltera. Ta material dobimo s toplotno obdelavo naravnega sadra in dodajanjem plastifikatorjev in hidrofobnih aditivov v zmes. Sestava raztopine za GWP pri posameznih proizvajalcih se lahko spreminja. Na primer, v nekaterih primerih vsebuje pesek, cement in druge sestavine.
  Pregledi zidov jezika in groove

Gipsom z jezičkom in utorno hidrofobno ploščo: kako so urejeni bloki za zaščito pred vlago?

Pazogrebnevske plošče so splošno ime precej velikega števila zidnih gradbenih materialov. Lahko se razlikujejo v splošnih dimenzijah in surovinah, iz katerih so izdelani. Odvisno od sestave se spremenijo tudi njihove lastnosti. Nedavno so postali priljubljeni bloki mavčnih plošč in utor. Ta material je odlična rešitev za gradnjo notranjih predelnih sten. Je precej trpežna, lahka in vam omogoča skoraj brez "mokrih" gradbenih del, saj malta uporablja najmanj malto.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty