sobota, 15 września 2018

Naprave fasade hiš in mestnih hiš

  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Montaža fasad: pripravljalne in glavne faze

Načrtovanje sprednje strani se mora začeti, tudi če je stavba v izgradnji. Delo na fasadi mora biti sprva vključeno v shemo in zaporedje gradnje, tako da se lahko v zadnjem obdobju namestijo zanesljive pritrdilne in podporne strukture - odvisna je raven varnosti ljudi znotraj prostorov.
  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Lastnosti hotela

Zamisel o izgradnji majhne parcele na več stanovanjih na dveh ali treh ravneh, združenih s sosedami samo s steno, je v zadnjem desetletju postalo moden arhitekturni trend. Izkazalo se je, da je mestna hiša v gostem urbanem razvoju, ekonomična in avtonomna ter hkrati primerna.
  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Inženirske komunikacije v koči

Med popravilom koče, spreminjanje lokacije gospodarskih javnih služb in polaganje novih avtocest je treba natančno izračunati in razmisliti. Najprej se razvije ustrezen inženirski projekt, na njej pa se izvede naknadna namestitev.

Območje mokre fasade na ključ - tehnologija namestitve

Mokra fasada se imenuje mokra zaradi udeležbe mokrih procesov pri izdelavi del. V teh postopkih se uporabljajo suhe mineralne mešanice - lepilni sestavek za lepljenje izolacije in ojačitveni sestavek za ojačitev ravnine fasade na vrhu izolacijskega sloja.
  Naprave fasade hiš in mestnih hiš

Značilnosti popravila v Townhouse

Izvedba popravil v mestni hiši ali duplexu ima lastne značilnosti. Ko je mestna hiša postavljena pod streho, je mogoče namestiti inženirske sisteme in notranjo dekoracijo. To pomeni, namestitev vodovodne, kanalizacije, ogrevanja, električne napeljave, kot tudi omet stene, talne estrihe in še veliko več.

Dokončanje fasad koč

V naši deželi v zadnjem desetletju je prišlo do resnične koče. Prebivalci velikih mest so cenili vse prednosti državnega življenja: čist zrak, tišina, zdravo okolje. Poleg tega, v prisotnosti avtomobila, da pridejo na delo v mestu ni težko. V zadnjih letih krize se je stopnja gradnje seveda upočasnila in mnogi lastniki nedokončanih hiš so začeli iskati najbolj racionalne in varčnejše načine za dokončanje fasad hiše, jih postaviti v delovanje, jih narediti lepe in živeti srečno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty