czwartek, 13 września 2018

Gradnja enodnevne hiše

  Gradnja enodnevne hiše

Enonadstropne hiše na ključ

Hitro in enostavno graditi enonadstropno hišo - ne zahteva velikih izdatkov za krepitev temeljev in sten, ni potrebno graditi stopnic in dodatnih podpor. Mala enostenska hiša je lažje ogrevati in lažje upravljati. PopHouse bo z vašim naročilom ustvaril projekt enodelne koče, delamo na razdalji do 200 km od MKAD-a.
  Gradnja enodnevne hiše

Prednosti enodnevnih hiš

Eno-nadstropne hiše so zelo primerne za družine z majhnimi otroki in starejše ljudi, ki težko plezajo po stopnicah v drugo nadstropje. Poleg tega je gradnja eno zgodbo hiša je veliko cenejši od nakupa stanovanja v mestu. V taki hiši lahko prihranite pri ogrevanju, ker je lažje distribuirati na enakem nivoju enakomerno. Ne bi smeli porabiti denarja na globokih in trdnih temeljih, ki bi jih lahko lažje, kar bo tudi zmanjšalo finančne stroške. Seveda ima gradnja enostanovanjskih hiš tudi pomanjkljivost - to je povečanje površine zemljišča, na katerem je postavljena hiša.

Cene za enonadstropne hiše iz lesa

Kakšne so prednosti enostranskih lesenih hiš? Najpomembneje je, da so ponavadi cenejši. Prvič, ker imajo manj prostora, in drugič, zaradi manjše teže. Slednja pomeni možnost uporabe drugačne vrste temeljev, katerih gradnja bo cenejša in lažja, saj je to tradicionalno najdražji del.
  Gradnja enodnevne hiše

Glavne prednosti enodnevnih hiš

Enonadstropne hiše - časovno preizkušeno stanovanje. Zgodovina zasebne stavbe ima več kot eno stoletje, levji delež stavb, ki jih ustvarijo človeške roke, ima samo eno nadstropje. Seveda so obstajale izjeme, ko je bila v vseh gospodarskih poslopjih dvorec gospodarska hiša pol (klet + tla ali tla + podstrešje). Toda to samo potrjuje pravilo.
  Gradnja enodnevne hiše

Enonadstropna hiša 10 do 10: načrt, postavitev, fotografija

Ponujamo vam, da vidite, kako lahko načrtujete in načrtujete veliko enoposteljno hišo 10x10. Za čim večjo izkoriščenost naravne vročine ga je treba uporabiti in usmeriti v južni ali jugovzhodni smeri. Hiša je dobro izolirana od podlage. Na primer, v južnem delu je zaželeno kuhinjsko-jedilnice, terase, verande, dnevne sobe, v severnem delu pa lahko uredite vse tehnične prostore: san. vozli, garderobne omare, kotli. Ponujamo vam zanimivo možnost priročno postavitev.
  Gradnja enodnevne hiše

Eno-nadstropne hiše iz lesa, gradnja enonadstropnih hiš iz lesa

Eno-nadstropne lesene hiše iz lesa so v zadnjem času postale zelo priljubljene. Takšne hiše lahko najdemo v kočijaških naseljih, mestnih naseljih in v navadnih vasicah in vaseh. Ni čudno, da takšno mešanje ustvarijo sorazmerno poceni stroški.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty