czwartek, 13 września 2018

Pritličje zunaj

  Pritličje zunaj

Postopek zaključevanja talne obloge

To je zelo pogost in zelo izviren način zaključka kleti. To je zelo enostavno delo s tiru, je trajno in popolnoma prikrije pomanjkljivosti površin podnožja. Obstaja klet tiru, vinil, kovine in lesa.
  Pritličje zunaj

Izberite inovativen toplotni izolator PPU!

Očitno je, da je izolacija kleti in slepe površine s poliuretansko peno nujna operacija v posameznem procesu toplotne izolacije, ker ovira gibanje slepe površine zaradi sprememb v strukturi tal. PUF ne dopušča oblikovanja hladnih točk na tleh, izloča toplotne izgube skozi tla, odpravlja vse puščanje in razpoke s peno. Bolje je, da izvedemo izolacijo slepega območja pene PU z brizganjem na gramozu, ki se vlije na vseh straneh obodnih struktur na betonskem zaščitnem traku. Takšna izolacija bo zelo učinkovita in trajna, z visokim koeficientom odpornosti proti kemičnim reagentom in nizko toplotno prevodnostjo.
  Pritličje zunaj

Značilnosti osnove in materiala za njegovo izdelavo

Če je višina kleti manjša od 0,4 m, je težko opremiti hidroizolacijski sloj, ki lahko zaščiti steno pred vlago. Podnožje lahko izpljamo s površino, štrlečim ali padajočim. Najpomembnejše so štrleče in celo vrste kletnih površin, čeprav nadzemni, padajoči deli temeljev trajajo dlje, ker so manj dovzetni za učinke padavin. Uničevalni dejavniki, ki nenehno delujejo na kleti, so vlaga, temperaturna razlika, izkrivljanje zunaj sezonskih sil.
  Pritličje zunaj

Zunanja zaključna klet

Za opravljanje dela na prostem se je treba zanesti ne le na estetsko komponento baze, ampak tudi razmišljati o njegovi zanesljivosti, moči in trajnosti. V primerjavi s preostalim delom fasade stavbe je kleti bolj obsežna in močna.
  Pritličje zunaj

Na katere materiale je treba posvetiti pozornost?

Za izolacijo kleti lesenih in opečnih hiš lahko uporabimo različne materiale. Glavna stvar je, da izpolnjujejo številne ugotovljene značilnosti. Te vključujejo obstojnost in minimalno prepustnost vlage.
  Pritličje zunaj

Utemeljitev potrebe po hidroizolacijski osnovi

Da ne bi dvomili o nosilnosti temeljev, jih je treba zaščititi pred vsemi škodljivimi dejavniki tudi v fazi gradnje. Najprej so to voda - podtalnica, odmrznjena voda in s strani kleti so tudi atmosferski. Povrśina betona ali opeke, namočena z vodo, je substrat za razmnożevanje glive.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty