czwartek, 13 września 2018

Gradnja dvonadstropne hiše lesa

  Gradnja dvonadstropne hiše lesa

Potrebna obdelava lesa

Pred začetkom montaže ne pozabite obdelati lesa z negorljivimi in antiseptičnimi spojinami. To vam bo pomagalo zaščititi vaš dom pred požari, nežnimi žuželkami in škodljivo mikrobiologijo.
  Gradnja dvonadstropne hiše lesa

Stanovanjska 2-nadstropna lesena hiša iz kalibriranega dnevnika

Če obstaja velika želja, da postane lastnik udobne dvorce, je projekt dvonadstropne hiše iz kalibriranega hloda odlična možnost za ustvarjanje sanj o prijetnem družinskem gnezdu. Zdaj gradnja lesenih hiš je velik, saj je okolju prijazna stavba, topla in z odlično notranjo mikroklimo.
  Gradnja dvonadstropne hiše lesa

Prednosti hiš iz bara

Hiše iz bara so izdelane iz predhodno obdelanega lesa iglavcev: smreke in bora. Zaradi prisotnosti žlebov na koncih se palice dobro prilegajo, kar zagotavlja enostavnost in zanesljivost montaže. Dokončane strukture ni treba dodatno ogreti: med platiščem se položi laneno jutranje platno.
  Gradnja dvonadstropne hiše lesa

Hiša v dveh nadstropjih bar: glavne značilnosti

Dvonadstropna hiša iz bar se v harmoničnem videzu popolnoma razlikuje in se prilega okoliški pokrajini. Stanovanje je urejeno racionalno in vključuje več funkcionalnih sob: kuhinjo, dnevno sobo, hodnik, kopalnico, pisarno, kotlovnico, ki se navadno nahaja v spodnjem nadstropju; spalnice so gor.
  Gradnja dvonadstropne hiše lesa

Prednosti hišnih hiš

Ena od glavnih prednosti lesa je, da se ob obdelavi izkazuje pravilna geometrijska oblika: pravokotni del - če je reden ali s posebnim profilom - če gre za profiliran žarek. Dvonadstropna lesena hiša je zanesljiva, trajna zgradba, ki z dodatno izolacijo postane stalno prebivališče. Poleg tega se praktično ne skrčijo.

Tehnologija gradnje hiše iz bara

Ta gradbeni material je dober, ker je zelo priročen za uporabo v primerih, kjer je malo izkušenj pri gradnji lesenih stavb. To pomeni, da lahko z veliko željo zgradite državno hišo v baru za sezonsko in stalno prebivališče. Seveda je veliko odvisno od značilnosti izbranega projekta: težje je, več nianse in višja verjetnost različnih "jambov". V tem članku bomo skušali na kratko preučiti tehnologijo gradnje hiše iz bara. S klikom na povezave, ki jih vsebuje besedilo, boste lahko bolj seznanjeni s specifičnimi vrstami dela.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty