piątek, 14 września 2018

Montaža zunanjih sten

  Montaža zunanjih sten

Keramoblozna stena

Bloki porozne keramike imajo standardno višino (238 mm) in širino (250 mm), njihova dolžina, ki določa debelino stene, je lahko 80, 115, 250, 300, 380, 440, 500 mm. V zidu keramični blok zamenja 5-16 opek. Površina stene je gladka in enostavna za dokončanje.
  Montaža zunanjih sten

Tehnologija gradnje večplastnih monolitnih zunanjih sten s toplotno izolacijsko plastjo betona z nizko toplotno prevodnostjo

Pogosto v praksi sodobne gradbene tehnologije montaže obodnih konstrukcij, kot so vgrajeni sistemi s prezračevano zračno režo, s tanjšimi ometnimi plastmi, so večplastna zidova praviloma bolj delovno intenzivna, trajna, večinoma uporabljajo ročno delo, kar skupaj vodi do povečanja časa gradnjo in donosnost naložbe.
  Montaža zunanjih sten

Prednosti enoslojnih zunanjih sten

Še posebej na območjih z blagimi zimami je bolj donosno in lažje graditi zasebno hišo z enostopenjskimi kamnitimi zunanjimi zidovi. Sodobni gradbeni materiali nam omogočajo, da gradimo dovolj toplotno energijo za določeno podnebno enoslojno steno z razumno debelino in potrebno močjo.
  Montaža zunanjih sten

Stene plinskih silikatnih blokov - zunanje, ležajne, naprave, konstrukcije, ojačitve

Plinski silikatni bloki so vsestranski gradbeni material. Izdelani so iz mletega kremenčevega peska, vode, apnene cementne mešanice, ki vsebuje živo srebro in aluminijevega prahu, ki deluje kot dodatek za plin. Končni bloki imajo enotno porozno strukturo, njihova gostota pa je odvisna od razmerja med sestavnimi deli.
  Montaža zunanjih sten

Značilnosti izbire materiala za izolacijo

Ne glede na to, kateri material je izbran za toplotno izolacijo, se bo spoprijel s svojo glavno nalogo, vendar pa obstajajo številne lastnosti vsake od njih in razlika v ceni, ki jo je treba upoštevati. Boste izbrali:

Zunanje stene za skladišče: nizka cena - evropska kakovost

Treba je opozoriti, da so industrijska in hlajena skladišča in kompleksi precej zapletena struktura, ki jo sestavljajo temelj, stene in predelne stene, okvir, strešni sistem, inženirske komunikacije in hladilna oprema. Za takšne konstrukcije veljajo stroge zahteve glede skladnosti s toplotno izolacijo in tesnjenjem. Zato je treba zasnovo, konstrukcijo in opremo hladilnih skladišč zaupati resničnim strokovnjakom na svojem področju.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty