niedziela, 9 września 2018

Registracija hiše po rekonstrukciji

  Registracija hiše po rekonstrukciji

Katere hiše potrebujejo rekonstrukcijo?

Čas ima uničujoče posledice za vse stavbe, ne glede na gradivo, iz katerega so bili zgrajeni, in kako dobro so bili izdelani. Glede na dejstvo, da gradbene tehnologije in arhitekturna umetnost ne stojijo še vedno, so objekti ne le fizično uničenje, temveč tudi moralno zastaranje.
  Registracija hiše po rekonstrukciji

Splošne informacije o postopku za državno registracijo pravic do nepremičnin

Dajte nam nekaj uvodnih podatkov o državni registraciji, brez katerih bo težko razumeti nadaljnje gradivo.
  Registracija hiše po rekonstrukciji

Registracija hiše za dacha amnestijo

Poglejmo si podrobneje o postopku registracije vseh vrst predmetov, ki so na ozemlju spletnega mesta, privatizirani po poenostavljenem vrstnem redu.
  Registracija hiše po rekonstrukciji

Sklep odobritev organizacij

Postopek izdaje gradbenega dovoljenja predvideva naslednjo stopnjo - pridobitev sklepov koordinacijskih organizacij. Teritorialno telo arhitekture in urbanizma od izvršnega odbora prejme nalogo, v skladu s katero mora pripraviti osnutek sklepa o pooblastilu za izvedbo projektiranja in anketiranja ter gradnjo stanovanjske hiše, poletne rezidence in gradnje stanovanj, potnega lista razvijalca in zbirati tudi sklepe koordinacijskih organizacij. Prav tako se lahko pri zbiranju mnenj ukvarja tudi sam državljan, to je obvezna zahteva za nekatere izvršne odbore.
  Registracija hiše po rekonstrukciji

Registracija lastništva nepremičnin

Ko je zemljišče ukrašeno, je treba obravnavati stavbe, ki se nahajajo na njej. Samostroy, zgrajen brez dovoljenj in soglasij, hiša pa je bila kupljena, donirana ali podedovana, kasneje pa je bila dokončana ali obnovljena, prenesti na pravno področje. To je storjeno tako:
  Registracija hiše po rekonstrukciji

Zahteve za dom in zemljo za odškodnino

Materinski kapital se lahko uporablja ne samo za nakup novih stanovanj, ampak tudi za nadomestilo za že zgrajen (rekonstruiran) objekt IZhS. V ta namen je bil predmet in zemljišče, na katerem je bila izvedena gradnja (rekonstrukcija) posameznega stanovanjskega objekta, izpolnjevati več zahtev:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty