piątek, 14 września 2018

Delo v gradbeništvu

  Delo v gradbeništvu

Delo v gradbeništvu

Projektiranje v gradbeništvu obsega več stopenj: idejna zasnova (risba prihodnje strukture), podroben načrt (vse potrebno za gradbene risbe, izračune postavljenih konstrukcij) ter arhitekturni nadzor (posvetovanja in nadzor nad gradnjo specialista). Pri oblikovanju vsaka projektna organizacija naročniku zagotovi projektno dokumentacijo. Vključuje niz risb prihodnje strukture in dokumente, ki vsebujejo informacije o tehnoloških rešitvah, ki upoštevajo zahteve za predmet.
  Delo v gradbeništvu

Značilnosti oblikovanja zasebnih hiš in gospodarskih struktur

V vseh primerih priprave načrtovalskih del je posebna pozornost namenjena zagotavljanju požarne varnosti, skladnosti s pravili za polaganje komunikacij in električne napeljave. Načrt industrijske stavbe, skladišča, javne stavbe se razlikuje od projekta hiše v velikosti, vendar ne v zapletenosti. Nasprotno, v zasebni gradnji se razvijalci soočajo z najbolj izrednimi nalogami. Tukaj se pogosteje pojavljajo neobičajne želje, zanimive konstrukcijske zahteve. Oblikovanje v tem primeru zahteva visoko strokovnost in izkušnje.

Kaj je vključeno v projekt

Uradni projekt je niz risb in pojasnjevalnih opomb z njimi. Sestavo sklopov delovnih risb in zahteve za njihovo izvajanje urejajo regulativni dokumenti.

Referenčni katalog osnovnih cen za oblikovalsko delo v gradbeništvu 2010:

Konec koncev, pri inventarni vrednosti ne stanejo veliko, kar lahko postane dedič. Tako za mnoge to ni zelo priročno: vedno ne bodo vsi želeli prenašati celih pomembnih dokumentov.
  Delo v gradbeništvu

Prednosti naročanja oblikovanja predmeta v "Kiev-Project"

Z uporabo najsodobnejših računalniških simulacijskih metod izvajamo računalniške projekte v gradbeništvu.
  Delo v gradbeništvu

Projekt izgradnje hiš. Glavne faze

Prva in najpomembnejša faza - predprojektno delo. Na tej stopnji morate s skicami pravilno ustvariti tlorise. To bodo prvotna predstavitev odločitev o prostorskem načrtovanju. Ta načrt ni namenjen izvedbi gradbenih del. Na njem se izračunajo predhodni stroški gradnje. Tukaj so deli hiše, 3D model in vizualizacija.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty