piątek, 14 września 2018

Tehnologija polaganja marmorja na stenah

  Tehnologija polaganja marmorja na stenah

Obdelava granitnih plošč v zaprtih prostorih

Soočanje z granitnimi ploščicami vse bolj gosto vstopi v vrsto metod notranjega opremljanja prostora. Bogat asortiment tega materiala predstavljajo številne značilnosti, ki včasih zmedejo potencialnega kupca. Poglejmo si natančneje, kaj morate vedeti pri izbiri porcelanskih kamnitih plošč za notranjo dekoracijo.

Udobje, praktičnost in udobje ali marmorne stene

Obloga sten z marmorjem je drago sredstvo za dokončanje prostora, za katerega je značilna dolga življenjska doba in privlačen videz. Postavitev marmorja na stene ima več vrst. Načelo vsakega od njih se razlikuje po zaporedju ukrepov in uporabljenih orodjih ter glede na velikost in težo gradbenega materiala.
  Tehnologija polaganja marmorja na stenah

Dekorativne in tehnične lastnosti naravnega marmorja

Vsi smo navajeni, da vidimo marmor v občinskih ustanovah, ponavadi se pojavljajo hladne sorte tega kamna. In zato je v spomin mnogih državljanov ta kamen najprej siv ali bel s valovitim vzorcem. Toda v resnici ni. Marmor ima zelo širok barvni razpon, da lahko brezplačno izbirate marmor za fasado. Omejitve izbire morda pomenijo le proračun, ker fasada marmorja ni poceni užitek. In če govorimo o vrstah s povečanimi okrasnimi lastnostmi, se lahko cena znatno poveča.
  Tehnologija polaganja marmorja na stenah

Uporaba marmornih ploščic v notranjosti

Najbolj priljubljen in iskan naraven kamen danes velja za marmor, ki ima neverjetno estetsko, čudovito in raznoliko strukturo.
  Tehnologija polaganja marmorja na stenah

Marmor kot elegantno oblikovalsko rešitev

Marble je bil uporabljen pri gradnji in dekoraciji palač in templjev od davnih časov. To je časovno preizkušen, edinstven, naravni gradbeni material. Narava je obdarila s trajnostjo, estetiko, raznovrstnimi barvami in enostavno obdelavo. Naravni kamen lahko ustvari pozitivno energijo in zato pozitivno vpliva na zdravje.
  Tehnologija polaganja marmorja na stenah

Marmor Finish - Tehnologija namestitve

Marmor je eden najtrajnejših končnih materialov, ki se uporabljajo v gradbeništvu. Odpadanje marmorja je odličen način ne samo za estetsko okrasitev prostora zunaj in znotraj, temveč tudi za zaščito pred negativnimi vplivi okolja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty