poniedziałek, 10 września 2018

Mavčne površine na svetilnikih

  Mavčne površine na svetilnikih

Priprava površine

Za najkvalitetnejši rezultat, tehnologija motečih zidov pomeni popolno odstranitev stare mavčne obloge navzdol do osnove. Če se iz kakršnega koli razloga odločite, da zapustite stari omet, udarite celotno steno s kladivom za očitne okvare ali mesta z luščenjem mavca z dna stene. Na takih mestih odstranite stari premaz.

Izberemo svetilnike za omet

Svetilniki igrajo vlogo vodilnih elementov, v skladu s katerimi se lahko enakovredni materiali uporabljajo v njihovi kakovosti. Na primer, cevi, vogali, lesene letvice lahko preprosto delujejo kot svetilniki. Vendar pa za olajšanje delovnega procesa proizvajalci gradbenih materialov ponujajo uporabnikom standardne svetilke na kovinski podlagi in se razlikujejo po dostopni ceni in visokih potrošniških lastnostih.
  Mavčne površine na svetilnikih

Stene poravnajte z ometom

Če se pri vizualnem pregledu in preverjanju sten po pravilih in nivojih izkazalo, da so stene ukrivljene in jih je nemogoče popraviti z manjšimi popravili mavca ali kitov, se odločijo, da bodo stene z ometom ravno poravnale. Ko trkate stari ometni sloj pod stropom prostora in v krajih, kjer je električna napeljava spuščena v vtičnice in stikala, morate biti zelo previdni, da ne zlomite žic. Izklopite napajanje med razstavljanjem.
  Mavčne površine na svetilnikih

Pri izvedbi ometov je zelo pomembno upoštevati naslednja navodila:

✔ Da bi dosegli najboljšo oprijem, je treba stene temeljito očistiti pred umazanijo, gradbenim prahom in navlažiti. Če je potrebno odstraniti saj na površini sten, bo koristna tri odstotna raztopina klorovodikove kisline;
  Mavčne površine na svetilnikih

Kako ometati okroglo površino

Če želite ometati okroglo, polkrožno površino in ohranjati svojo obliko, morate uporabiti svetilnike, vendar navadni svetilniki za ometanje okenskega okvira ne bodo delovali, nato pa boste po naključnem upogibanju ali deformaciji potrebovali nekaj bolj prilagodljivega in zadržanega formata ali obnovili potrebne konfiguracije, v primeru zamenjave pa se enostavno obnovi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty