środa, 12 września 2018

Oprema za vgradnjo vijačnih pilotov

RosSvaya - nova beseda v gradbeništvu

Naraščajoča gradnja montažnih stavb na vijačnem kolovozu v Rusiji postaja vse pomembnejša. Zasebni sektor raste, lastniki spletnih mest iščejo poceni rešitve za hiše v državi, danes pa je najbolj optimalna rešitev pile temeljev.
  Oprema za vgradnjo vijačnih pilotov

Produkcija Svayevintov

V zadnjih letih so vijačni piloti pridobili veliko popularnost na področju nizkohodne primestne gradnje ter gradnjo v težkih pogojih in v nestabilnih tleh.
  Oprema za vgradnjo vijačnih pilotov

"Ročno" vijačenje vijačnih pilotov s preprostim orodjem in improviziranim orodjem

Edina prednost te metode je sorazmerno nizek stroški namestitve. Vendar pa je ta metoda zelo zamudna in zahteva določene veščine. Poleg tega, če uporabljate improvizirano napravo za privijanje vijačnih pilotov, kakovost konstrukcije ne bo zagotovljena. Za samostojno izvedbo namestitve, še posebej samega, je preprosto nemogoče. In prihranki so lahko iluzorni ravno zaradi precej povprečne kakovosti.

Kratek pregled majhne opreme za namestitev vijačnih pilotov

Cenovna dostopnost in učinkovitost gradbenih in inštalacijskih del zagotavljata široko priljubljenost različnih vrst malih strojev za vijačenje nosilcev temeljev vijakov - motorni vrtalniki, luknjičasti zatiči in dvojni vijaki, od katerih imajo nekatere več funkcionalnih zmogljivosti. Na trgu gradbene opreme so takšne naprave predstavljene v različnih modelih:
  Oprema za vgradnjo vijačnih pilotov

Vgradnja vijačnih pilotov s pomočjo vrtalnika

Preden neposredno pritrdite vijačne pilote, opravite označevanje in pripravo osnove. Slednje je zelo pomembno, saj se rastline in njihove korenine lahko navijejo na rezila vrtanja in otežijo delo. Zato na področju vrtanja očistite zgornji sloj trate.
  Oprema za vgradnjo vijačnih pilotov

Kako je namestitev?

Pred začetkom dela pri namestitvi nosilcev vijakov morate skrbno pregledati gradbišče. To vrsto dela je treba zaupati strokovnjakom. Tisti, ki s pomočjo posebne opreme določijo sestavo in globino zamrznitve tal, njeno gostoto in številne druge pomembne parametre.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty