czwartek, 13 września 2018

Variante dekoracije sten v leseni hiši

  Variante dekoracije sten v leseni hiši

Korak za korakom navodila za notranjo dekoracijo lesene hiše

Upoštevanje pravilnega zaporedja dela ne bo samo prihranilo časa, temveč tudi preprečilo preračunavanje in stroške, povezane z njimi.

1. korak: obdelava lesa z antiseptiki

  Variante dekoracije sten v leseni hiši

Dokončanje lesene hiše v notranjosti: tla

Tla v leseni hiši so najpogosteje narejena iz talnih oblog, krovov ali talne plošče, na fotografiji so na voljo različne možnosti. Macesen in cedra se smatrajo kot najbolj trpežne in trpežne, odporne na abrazijo. Tla teh vrst lesa bo dolgo prosim njihov videz.
  Variante dekoracije sten v leseni hiši

Slikanje lesene hiše

Visokokakovostno barvanje stavbe iz bara ali dnevnika je odvisno od priprave za ta proces. Pred nanašanjem barve je potrebno lesene stene očistiti in brušiti. Prvič, katrana in umazanija sta strgana s sten. Vijaki za nošenje, vijaki in kovinski sponki so prekriti z antikorozijskimi premazami. Protipožarno ravnanje se uporablja za zaščito pred odprtim ognjem. Prav tako je potrebno zdraviti z antiseptičnimi sredstvi: to bo pripomoglo k zaščiti lesa ali hlodov iz plesni in gliv. Takšne kemikalije ne skrivajo naravne lepote lesa, saj so prozorne.
  Variante dekoracije sten v leseni hiši

Različice obrnjene lesene zgradbe od znotraj

Odgovor na vprašanje, kako oviti zidove v leseni hiši, je odvisen od izbranega sloga prostora in od finančnih možnosti lastnika. Izbira današnjih materialov je zelo široka, vendar se v leseni stavbi ne morejo uporabiti vsi premazi.
  Variante dekoracije sten v leseni hiši

Vrste notranjih oblog:

Najprej se morate odločiti, ali se držite čiste in popolnoma lesene hiše ali pa bo vaša hiša okrašena s sodobnimi in cenovno dostopnimi materiali. Osebno imam rad slog preprostega sesekljanega dnevnika. In morda želite okrasiti hišo okrasno in nenavadno. Trenutno se težnja prilagodi povsod. tisti, ki imajo leseno hišo iz lesa ali hlodov trim hišo v apartmajski varianti, in tiste, ki imajo kamnite hiše na nasprotno trim v slogu lesene hiše.

Nekaj ​​nasvetov za obdelavo lesa

Preden pripravite drevo za namestitev in odprete vse madeže in lase, morate na majhni plošči narediti preskusni vzorec. Po večslojnem premazu lahko drevo drastično spremeni barvo, kar ni všeč lastnikom. Različne vrste lesa na lasten način reagirajo na impregnacijo in niansiranje. Zato je treba previdno izbrati barvo, preizkusiti in šele nato predelati preostanek materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty