poniedziałek, 10 września 2018

Zaključna dela v stanovanjski hiši

  Zaključna dela v stanovanjski hiši

Strokovno popravilo prostorov v Moskvi

Sčasoma se posamezni elementi nestanovanjskih in stanovanjskih zgradb postopoma uničijo, podporne strukture, zunanje in notranje ograje pa izgubijo svoje lastnosti. Pogosto celo majhna, vendar pravočasna preureditev ali notranja dekoracija pripomore k vzdrževanju ustreznih tehničnih sten, sten, stropov, stropov, vrat, oken. Celovita ali prenova stanovanjskih prostorov ali nestanovanjskih poslovnih objektov bo zagotovila priložnost za krepitev podpornih struktur, rekonstrukcijo komunikacijskih zmogljivosti in upočasnitev staranja.
  Zaključna dela v stanovanjski hiši

Faze zaključnih del

Ne glede na to, kaj točno je objekt končan - ali gre za zasebno hišo ali nakupovalno-zabaviščni center, ostajajo faze dela enake. Glavna dela so:
  Zaključna dela v stanovanjski hiši

Gradnja in popravila. Popravila in sanacija prostorov, zaključna dela. Zasebna posestva in gospodinjstva, parcele, stanovanja.

Specifičnost prenove stanovanjskih stavb (kot so zasebne posesti in gospodinjstva) in stanovanja v apartmajskih / enodružinskih hišah so ločene zahteve za vsak tip stavbe.
  Zaključna dela v stanovanjski hiši

Groba zaključna dela

Električna napeljava. Pred polaganjem kablov so stene razporejene in zlepljene. Kabli so nameščeni in zavarovani. Pri delu na objektu je nameščena električna plošča, UZO, namestitvena polja. Na tej stopnji ne nameščajte stikala in vtičnic - nameščeni so po zaključku prostorov.
  Zaključna dela v stanovanjski hiši

Trdnosti zunanjosti

Zaključevanje stavb zunaj ima tudi lastne značilnosti, ki jih morajo upoštevati poklicni končniki. Zahvaljujoč temu je mogoče v vsaki zgradbi dati posamezne značilnosti, ki upoštevajo vse zahteve glede prepustnosti vlage in toplotne moči. Vključujejo:
  Zaključna dela v stanovanjski hiši

Gradbena in zaključna dela so potrebna, a so dolgotrajna.

Ljudje, ki imajo malo znanja o gradbeništvu, pogosto občudujejo hitrost, s katero je postavljena gradbena škatlica, nato pa se sprašujejo, zakaj hiša ni tako dolgo zasedena. Medtem, za gradnjo sten in stropov ni niti polovica dela, najbolj težko delo gre znotraj stavbe, jih ne more videti s strani zunaj. To je dekoracija prostorov in inženirskih komunikacij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty