niedziela, 9 września 2018

Obnova fasadne cene

Cenik, obnovitev gradbenih fasad

Dela na arhitekturni obnovi fasade stavbe se izračunajo posamezno v vsakem posameznem primeru, njihovi stroški pa so odvisni od kompleksnosti fasade in dekorja, njihove teže in količine.
  Obnova fasadne cene

Obnova zgodovinskih stavb

Poseben problem je popravilo fasade stavbe z zgodovinsko vrednostjo. Da bi prihranili denar, popravljamo stene hiš, ki sodijo v kategorijo starih, izvedemo z zamenjavo zgodovinskega apnenčastega sloja s cementnimi plastmi. Rezultat tega "popravila" - razpoke na sprednji strani hiše. Obnova fasade stare hiše zahteva drugačen, bolj temeljit in premišljen pristop in seveda uporabo ustreznih materialov.
  Obnova fasadne cene

Remont fasade

Remont fasade vključuje vrsto del, značilnih za kozmetična popravila, in številne posamezne operacije. Ti lahko vključujejo obnovo zidanih zidov, uničenih območij dekorativnega oblikovanja (oblikovanja), tesnjenja šivov, hidroizolacije, izolacije, zamenjave kapilarnih prelivov itd. Večji remont fasad se uporablja v primeru poškodb končnih površin za 30 ali več odstotkov, večjega prenove stavbe in delne obnove.

Remont fasade

Po določenem času pride do neugodnega trenutka, ko je potrebno popraviti fasado stavbe. Prvi vtis vsakega predmeta, ki ga vidimo, je osnovni in na podzavestni ravni človek oblikuje idejo o tem, kaj je v sobi in njenih prebivalcih. Fasada stavbe je tisto, na kar vsakdo skrbi. Toda poleg estetske funkcije ščiti nosilne stene pred poškodbami, pri čemer je glavni "udarec".
  Obnova fasadne cene

Vzroki za uničenje fasad

Preden začnete popravljati fasado, je potrebno diagnosticirati škodo in ugotoviti vzroke, ki so ga povzročili. Morda popravite streho ali odtok, lahko ustavite procese, ki uničujejo stavbo.
  Obnova fasadne cene

Sorte fasadne popravke: stroški in cena

Redeforiranje fasade vključuje posodabljanje samo poškodovane površine fasade. Če se želite izogniti potrebi po večjih popravilih, je treba kozmetično delo opraviti vsakih pet let. Pravočasna zaključna dela bodo pripomogla k ohranjanju videza sten v prvotnem stanju ter jim zagotovila zaščito pred negativnim vplivom zunanjega okolja in izpušnih emisij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty