sobota, 15 września 2018

Dekorativna fasadna cena fasade

  Dekorativna fasadna cena fasade

Tehnologija nanašanja ometa za "mokre" fasade

  • Mojstri pripravijo bazo.
  • Montirajte osnovni profil za namestitev prve vrste izolacije.
  • Spoji ploščo toplotnoizolacijskega materiala. Namestitev se izvede s premikom navpičnih spojev.
Nasvet! Bolje je uporabljati bazalt mineralne volne za hišno izolacijo. Polyfoam je cenejši material, vendar se talini ob izpostavitvi požaru. Mineralna volna ne gorijo, njene značilnosti zvočne in toplotne izolacije pa so višje od tistih iz ekspandiranega polistirena.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Fasadne barve in omet

Potrebujete močan in vzdržljiv material za fasado stavbe? Potem je vaša izbira dekorativni fasadni omet, kot tudi zunanja barva za zunanje delo.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Vrste ometov

Stroški ometov so odvisni od različnih dejavnikov. Odvisno od kraja dela in želenega končnega rezultata, omet je lahko različnih vrst:
  Dekorativna fasadna cena fasade

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Ugodna cena in visoka kakovost

Za dekoracijo hiš, mestnih zgradb ter stanovanj, pisarn in javnih prostorov se vse bolj uporablja naš dekorativni omet, katerega cena je kljub višji kakovosti v primerjavi s prej uporabljanimi materiali zelo cenovno dostopna.
  Dekorativna fasadna cena fasade

Tehnologija in delovne faze

Ogrevanje fasade pred koncem

Današnje gradbene tehnologije ponujajo številne materiale za izolacijo sten prihodnje koče, med katerimi so poliuretanska pena, ekstrudirana (in penasta) polistirenska pena, steklena vlakna in seveda mineralna volna. Vsak od zgornjih materialov ima svoje prednosti in slabosti. Upoštevajte, da je treba izbiro tako vrste izolacije kot njegove debeline upravičiti z ustreznimi izračuni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty