wtorek, 11 września 2018

Kupi polimer

  Kupi polimer

Izbira lepila za izolacijo

Lepilo za izolacijo dostojne kakovosti lahko traja resnično dolgo in na najboljši način vpliva na izolacijske lastnosti materiala, zato ne smete prihraniti pri tem poceni vidiku dela. Izberite dobre izdelke in to naredite na podlagi vrste izolacije, ki jo boste uporabljali, in ali resnično želite zgraditi tisto, kar se imenuje večno.
  Kupi polimer

Sopro PUK 503 PU-Kleber

Lahka, superelastična, brez topil, hitro utrjevanje, vodotesno lepilo na osnovi poliuretanskih smol za polaganje keramičnih ploščic in naravnega kamna
  Kupi polimer

Sestava in značilnosti polimernih cementnih betonskih tal

Prva samonivelirna polimerno-cementna tla, ki so bila uporabljena sredi prejšnjega stoletja z visoko trdnostjo, so imela precej majhno odpornost na kisline. Sodobna tehnologija je omogočila znebiti materiala tega pomanjkanja, zaradi česar je talna obloga iz polimernega cementa danes odlično uravnotežen v svojih lastnostih.
  Kupi polimer

Polimerna cementna talna naprava

Glavna naloga naprave tla je povečati njegovo moč pri udarnih obremenitvah in zmanjšati nastajanje prahu. Tehnološki proces sestavlja več stopenj.
  Kupi polimer

Kaj je polimerna cementna hidroizolacija

Tako se je zgodilo, da se bitumen in njegove spremembe najpogosteje uporabljajo kot hidroizolacijski materiali. Ta material je Ikopal Solo, Villatex Isol S in drugi. Hkrati so cementne hidroizolacijske tehnologije postale novost na gradbenem trgu. Strokovnjaki gradnje pojasnjujejo ta pojav z ustvarjanjem učinkovitih izdelkov in tehničnih rešitev za njihovo uporabo. Prekomorska praksa uporabe cementne izolacije je pokazala, da imajo novi materiali jasne prednosti pred bitumeni. Polimerni cementni izolatorji so okolju varni, kar določa njihovo uporabo na obsežnem področju gradbenih in popravljalnih del.
  Kupi polimer

CD 30 polimerna lepila in protikorozijska raztopina

Mletje mešanice za protikorozijsko zaščito armature in lepilne plasti med popravilom betonskih in armiranobetonskih konstrukcij

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty