środa, 12 września 2018

Gradnja 4-nadstropne stavbe

  Gradnja 4-nadstropne stavbe

Lesena hiša za 4 hektare: harmonija proračuna in estetike

Prihranek prostora ni edina prednost brunarice. Na majhnih območjih, kjer se načrtuje tudi vrt ali rekreacijsko območje, bo lepa, kakovostna majhna lesena hiša, za razliko od drugih, videti najbolj naravna in harmonična.
  Gradnja 4-nadstropne stavbe

Pripravljeni projekti hotelov in mini hotelov

Oblikovanje in izgradnja hotela je težka sistemska naloga. Potrebno je natančno določiti naloge, ki jih mora hotel opraviti, kjer se bo nahajal, koliko gostov je treba vročiti.
  Gradnja 4-nadstropne stavbe

Nepremičnine v Vitebsku

Za nakup nepremičnin v Vitebsku pomeni donosno naložbo v eno izmed najhitreje razvijajočih se mest v Belorusiji. Hitro poiščite cenovno ugodno možnost in se obrnite na prodajalca, vam bo pomagal portal Realt.by - vodilni spletni oglasi za platformo za prodajo in najem stanovanj v državi. Več kot 10 let delovanja je Realt.by zaslužil brezhiben ugled med kupci zaradi svoje visokokakovostne storitve in nenehnega izboljševanja storitev. Redno posodobljena baza oglasov iz agencij in posameznikov, premišljen filter za iskanje, sodoben uporabniški vmesnik - z Realt.by je zelo enostavno kupiti ali najamete nepremičnine v Vitebsku!
  Gradnja 4-nadstropne stavbe

Značilnosti toplotnih blokov

Gradnja hiš iz toplotnih blokov v Tyumenu je pomembna za regije z ostrim podnebjem, saj ima ta material v svoji strukturi izolacijski sloj. Zaradi tega dodatna fasadna izolacija ni potrebna. Stroški ogrevanja v hiši toplotnih blokov so ponavadi 3-3,5-krat manj kot v podobni zgradbi opeke.
  Gradnja 4-nadstropne stavbe

Trgovine in nakupovalni centri

Predlagana gradnja stavbe je kovinski okvir in sendvič plošča elementov po elementih. Streha - z najmanjšim nagibom 10%, na mnogoskatnyh strehah so predvideni pladnji za organizacijo drenaže.
  Gradnja 4-nadstropne stavbe

Gradbena dovoljenja za leto 2015

Za povečanje odprtosti dejavnosti mestne uprave Taganroga Odbor za arhitekturo in urbanizem uprave mesta Taganrog obvesti o izdanih gradbenih dovoljenjih (obnovah) leta 2015 z naslovi in ​​razvijalci.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty