sobota, 15 września 2018

MDF stenske plošče

  MDF stenske plošče

Materialne prednosti

Med prednosti materiala - enostavnost namestitve. Potreben je le okvir, predhodna obdelava zidov ni potrebna. Paneli ohranijo toploto in absorbirajo nekatere zvoke.
  MDF stenske plošče

Kako izbrati dekorativne plošče za stene?

Pri izbiri dekorativnih plošč za stene upoštevajte območje, namen in razsvetljavo prostora ter stopnjo vlažnosti. V spalnici in otroških sobah se lahko uporabi plutovin material, ki ga odlikuje visoka okoljska varnost. Izberite okrasno ploščo za kopalnico ali kuhinjo z zaščitnim slojem voska, ki izboljša zaščito pred vlago, ne absorbira vonjav in ne privlači prahu. Za zaključne loggie so primerne zimske vrtove iz umetne dekorativne plošče. Listi so najbolje kupljeni z majhno rezervo, kar omogoča možnost zamenjave ali drobnega popravila. Če med montažo napake nastanejo ali opraskajo, lahko dekorativne plošče za stene enostavno nadomestijo drugi.
  MDF stenske plošče

4 merila za pravo izbiro

1. Univerzalnost materiala. Z njim so obrezane ne samo stene, temveč se ustvarjajo tudi edinstveni notranji elementi v obliki niš, lokov, predelnih sten. Druga skupna uporaba MDF je proizvodnja pohištva.
  MDF stenske plošče

Značilnosti in prednosti stenskih plošč MDF

Sheetne plošče za stene na osnovi MDF so način dekorativne izdelave notranjosti. Material MDF je vlaknena plošča, ki sestoji iz majhnih žetonov z dodatkom smol, ki se pritisnejo pod vplivom toplote. Zgoraj so pokriti s plastiko z natisnjenim vzorcem, na primer pod drevesom ali marmorjem, ali pa so lahko preprosto beli. Če primerjamo MDF in iverne plošče, potem prvi doseže večjo moč (približno 2-krat), večjo prijaznost do okolja in daljšo življenjsko dobo.
  MDF stenske plošče

Plošča MDF. Uporaba

MDF plošče so idealne za izdelavo pohištva. Stenske plošče MDF zahtevajo notranjo dekoracijo stanovanjskih in poslovnih prostorov. (razvrstitev po EN 622-5 MDF).
  MDF stenske plošče

Reliefne plošče LETO v notranjosti

Različne oblike in zaključki vam omogočajo uporabo reliefnih plošč v vseh notranjih prostorih. Lahko izgledajo enako dobro v kuhinji v stilu Provence ali na steni do 15 metrov v stropni sobi. Lahko kupite 3d plošče iz MDF-ja, na primer, učinkovito zapolnite vrzel med dvema klasičnima lesnima knjižnjama. Stenske plošče LETO 3D dodajo osredotočenost na vsak prostor.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty