środa, 12 września 2018

Lepe fasade trgovin fotografije

Zasnova fasade trgovine. Fotografija

Zunanjost objekta je "klicna kartica", "obraz" trgovine. Ne bi smela imeti le privlačnega in estetskega videza, temveč tudi praktično vlogo. Zaščita pred negativnimi podnebnimi pojavi in ​​videz elegantne stene v trgovini bodo le z ustrezno izbiro končnih materialov.
  Lepe fasade trgovin fotografije

Oblikovanje prodajalne

Naravna oglaševalska platforma katere koli trgovine je njen sprednji del. To je orodje za privabljanje strank in blagovno znamko ter kaj se razlikuje od konkurence. Zasnova prodajalne mora v celoti odražati izdelek, ki ga izvaja, in cenovno kategorijo. S pravilnim pristopom bo delovala za ciljno publiko, kar bo zagotovo pozitivno vplivalo na prodajo.
  Lepe fasade trgovin fotografije

Prvi korak: naredite obliko trgovine videti opazno

Če vas prosim, da prinesete fotografijo fasade, lastniki vedno (!) Vzemite s seboj fotografijo, izdelano po tej shemi: pristopijo k fasadi, se soočijo, hodijo oddaljeni 15-20 metrov in posnamejo sliko. Toda kupci nikoli ne vidijo fasade iz takega kota: hodijo ali vozijo po fasadi in vse dojemajo drugače!

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.

Terminal Letališče "Kharkiv", Kharkov

Novi terminal letališča Kharkiv (oboje). Zunanja in notranja obloga. Komrad podsistem, avtomatski sistem pritrditve za zunanjo in notranjo oblogo.
  Lepe fasade trgovin fotografije

Notranji design studio v Moskvi

Želite opremiti življenjski prostor ali javno notranjost v sodobnem slogu? Potem je najboljši oblikovalski studio pripravljen pomagati pri tem! Za vrednotenje našega dela si lahko ogledate delo v portfelju, izbirate najustreznejši notranji dizajn za slog in stroške.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty