poniedziałek, 10 września 2018

Opečni oblog fasade hiše

Kako obrezati zunanje stene vaše hiše?

Gradbeni trg ponuja ogromen izbor vseh vrst s katerimi se soočajo. To vključuje tiru, dekorativni teksturiran omet in leseno podlogo ter marmor (za ljudi, ki imajo sredstva).
  Opečni oblog fasade hiše

Postopek izvajanja dela

Stena obrnjenih opečnikov je trdno pritrjena na podporno podlago. Za to so postavili posebno povezavo iz kovine, bazaltne plastike ali steklenih vlaken.
  Opečni oblog fasade hiše

Značilnosti polaganja opeke in njene barve

Rdeča, rumena in rjava - tri glavne barve opečne opeke za fasado (tri možnosti v različnih barvah so prikazane spodaj). Včasih si lahko ogledate hišo s črno ali zeleno obliko. Njena barva je odvisna od mineralnih barvil in ne vpliva na osnovne lastnosti opeke.
  Opečni oblog fasade hiše

Fundacija in sooča hiše

Ko zgradite novo hišo, morate na oblogo takoj postaviti varnostno rezervo. To je najlažji način za delo, saj bo temelj že omogočil, da se teža obloge naloži na to. Popolnoma drugačen položaj nastane z osnovo in njenimi sposobnostmi pri obnovi starih stavb. Preden nadaljujete na oblogo stare hiše, je priporočljivo opraviti študijo o stanju baze. Toda, kot je praksa v večini primerov med obnovitvenim delom, je podlaga potrebna za material obloge.
  Opečni oblog fasade hiše

Tehnologija in faze obloge fasade opeke

  • Sama obloga mora izvesti izkušen zidar, za začetnika ni verjetno, da bi dosegel kakovostno zidavo.
  • Pazite na izolacijo in prezračevanje fasade.
Torej, v redu.

Nekatere odtenke obloge fasade

Vsa dela na posodabljanju zunanjosti hiše mora izvajati zidar, ker le pozna vse možne podrobnosti, s katerimi se sooča fasada hiše z opeko. Na primer, nekateri novinci se ne zavedajo pomena prezračevanja fasade. Namen zračnih odprtin na opeka je vzdrževati optimalno temperaturo sten, da se prepreči razvoj "toplogrednega učinka" - krivec prezgodnjega uničenja zgradb. Zračni kanali so nameščeni vzdolž zgornjega in spodnjega dela podloge. In tretja ali četrta vertikalna vrstica opeke ni napolnjena z betonsko malto. Vse vrste oblog fasade hiš z opeko je treba opraviti na visokokakovostni malti, za katero veljajo stroge zahteve:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty