poniedziałek, 10 września 2018

Kompleksno popravilo stanovanja

  Kompleksno popravilo stanovanja

Kaj se začne obnove kompleksne prenove stanovanj?

Vsako renoviranje stanovanja na ključ se začne s preučevanjem želja kupca. Strokovnjak določi, kaj bo potrebno opraviti, ali je načrtovanje prihodnjih prostorov potrebno. Če bo stanovanje preurejeno, mora kupec pridobiti dovoljenja za delo v ustrezni organizaciji. Nadaljnja popravila se lahko izvedejo neposredno.

Celovita popravila sekundarnih stanovanj:

To je najdražja vrsta popravila, predvsem zato, ker je za popravilo stanovanja potrebno pripraviti prostor za popravilo - popolnoma razstaviti celotno notranjost apartmaja. Morda z ostanki starih zidov. Prav tako so odstranjeni vodovodni, ogrevalni in kanalizacijski sistemi.
  Kompleksno popravilo stanovanja

Oblikovanje prenove stanovanj

Ponovni razvoj stanovanja zahteva odobritev projektne dokumentacije v ustreznih organih, odgovornih za delovanje stanovanjskega sklada. Izvedel obsežno delo na spreminjanju lokacije predelnih sten, sten in komunikacij. Ponovni razvoj vam omogoča ustvarjanje različnih območij v sobi, jih udobno povezati med seboj ali ograjo. Izvaja se majhen remont apartmajev, oblikovanje pa ustvarja povsem novo, popolnoma spreminjajočo se sobo.
  Kompleksno popravilo stanovanja

Cene za izvedbo večjih popravil stanovanj:

Eno od glavnih meril, na podlagi katerih je izbran izvajalec popravil in zaključnih del v prostorih stanovanj v novih hišah, je raven zahtevanega nadomestila za opravljanje storitev. Mnogi kupci verjamejo, da bo celo preprosto preurejanje stanovanja potegnilo okroglo vsoto. Vendar poštene cene popravil še vedno obstajajo. Zdaj v Moskvi in ​​regiji obstajajo enotne cene, ki temeljijo na večini popravljalnih in gradbenih podjetij.
  Kompleksno popravilo stanovanja

Faze prenove stanovanja

Remont stanovanja se začne z razvojem projektnega projekta, ki vključuje: merjenje prostorov, prepoznavanje potreb lastnika stanovanja, vizualizacijo, delovni načrti, specifikacije za zaključne materiale in pohištvo. Brez projektnega projekta, kakovostno popravilo preprosto ne bo mogoče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty