środa, 12 września 2018

Pena blokira particije pregledov

  Pena blokira particije pregledov

Naprava prehaja iz blokov pene

V zadnjih letih se je v gradbeništvu pojavilo bolj sodobno in praktično gradivo - iz nje izdelani peno iz betona in pene, ki so odlične za ureditev notranjih predelnih sten. Ta gradbeni material ima celoten seznam prednostnih lastnosti:

Osnovna pravila za zidanje

Ko se prašek posuši, je potrebno lepilo raztopiti (upoštevati morate navodila na embalaži, ker je lepilo danes drugačno in če je kaj narobe, lahko to povzroči najbolj negativne posledice). Lepilo je treba skrbno uporabiti na bloku, ki ga je treba položiti na dno tla. Upoštevati je treba, da je pri izdelavi notranjih pregrad z lastnimi rokami treba med gradnjo povezati vrstice. Če želite to narediti, morate zamenjati začetni blok vrstice, tako da uporabite celoten blok v eni vrstici za to, polovico v drugi vrstici in tako naprej. Da bi preverili vertikalnost polaganja pene betonskih razdelkov, morate uporabiti nivo zgradbe ali plumb.
  Pena blokira particije pregledov

Notranje predelne stene iz pene

Izbira gradbenega materiala za gradnjo notranjih predelnih sten v korist pene blokov je zagotovljena z lastnostmi, ki so optimalne pri izbiri materiala za gradnjo predelnih sten znotraj stanovanja.

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Pena blokira particije pregledov

Od katerih so odvisne cene

Proces gradnje sten pene blokov je precej zamuden, sestavljen iz več faz. Strokovnjaki, zastopani v podjetju Yudu, ne le neposredno postavljajo notranje predelne stene ali druge pene betonske talne plošče, temveč tudi:
  Pena blokira particije pregledov

Priprava pravega orodja

V mnogih pogledih je priljubljenost pene betonskih blokov razložena s pomanjkanjem potrebe po pridobitvi posebnega orodja za njihovo obdelavo. Vse potrebne ukrepe lahko opravite z ročnim in električnim orodjem. Običajno so vsi na voljo domačim obrtnikom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty