środa, 12 września 2018

Stropni omet

  Stropni omet

Predhodna faza (za kritično neravne površine): stropni omet

Mavecni strop - proces, za katerega je značilna visoka delovna intenzivnost. In čeprav obstajajo številne različne metode za odpravo nepravilnosti v stropu, je izravnavanje stropa z ometom še vedno pomembno. In če se razlika v razponu približa 5 cm, potem je to edina možna rešitev pri pridobivanju visokokakovostnih popravil.

Zakrivljeni stropni omet (pri žaromah)

Če je strop zelo ukrivljen, in da bi dobili ravno površino, je treba uporabiti debelo plast ometa, morate najprej namestiti svetilnike, ki bodo ustvarile vodilne ravni in bodo nato pomagale obdržati izravnalni material.
  Stropni omet

Pripravljalna dela pred ometanjem

Pogosto, ko popravljate stanovanje, se mnogi soočajo s tako težavo kot neenakomeren strop. Včasih so kapljice tako pomembne, da ne boste potrebovali le ometanja stropa, temveč tudi poravnave.
  Stropni omet

Prvi znaki napak in začetek popravila.

Napake pri napakah pri risanju.

Te težave se pojavijo v kratkem časovnem obdobju brez očitnega razloga. Ko opazite razpoke ali razlitje površine, nadaljujte z oceno kompleksnosti. Tapnite površino s kladivom ali kladivom, hodite s starimi lopaticami. Primarna naloga je, da odstranite kosove ometa s stropa, ki ne držijo dobro. Dolgo so bili olupljeni in med njimi in bazo sta nastala zračna praznina. Take kraje določi gluh zvok. Za majhno območje je dovolj, da odstranite šibko površino, ki pokriva površino, z raztopino s finim peskom ali kiti. Prepričajte se, da je pred nanosom nove površinske površine. To bo znatno povečalo njegovo oprijemljivost.
  Stropni omet

Pripravljalna dela

Pred neposrednim ometanjem stropa je treba izvesti vrsto del, da pripravimo površino za nanos raztopine. Prvič, stropno območje je treba temeljito očistiti pred prahom, umazanijo in ostanki presežne raztopine.
  Stropni omet

Tehnologija mavčnih stropov

Če se sami odločite za popravilo stropa z ometom, morate pred začetkom dela pripraviti prostor in površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty