środa, 12 września 2018

Zidna blokasta cena

  Zidna blokasta cena

Cena je odvisna od številnih podrobnosti in dejavnikov vpliva, kot so:

  • stenski tip (nosilni ali notranji)
  • vrste uporabljenih blokov (gazirani beton, plinski silikat, ekspandirana glina, pena beton, trden blok)
  • stopnja zidarstva (upoštevana je možnost dekorativnih del)
  • vodilni časi
Polistiren beton je eden najboljših gradbenih materialov.
  Zidna blokasta cena

Polaganje pene betonskih blokov

Tehnološki zidovi, v primerjavi z opečnate hiše, veliko lažje. Postavitev sten se začne z postavitvijo vogalnih blokov v 3-4 vrstah na predhodno postavljenem hidroizolaciji s krošnjami nad dnom 20-30 mm. To zagotavlja, da se ne bodo mokre. Glavno pravilo, ki ga je treba strogo upoštevati, je polaganje zidov. Na enak način označujejo spoje zunanjih in notranjih spojev, tako da prelivi dosežejo enako višino.
  Zidna blokasta cena

Kateri dejavniki vplivajo na stroške?

Za udobje lastnika hiše je polaganje pene blokov izračunano na dva načina na kocko in kos. Stroški sestavljajo več pomembnih dejavnikov. Namreč:
  Zidna blokasta cena

Okrepitev sten pene blokov.

Čeprav okrepitev in povečuje stroške polaganja blokov, vendar je potrebna stopnja gradnje, ki omogoča povečanje trdnosti in stabilnosti stene. Pri uporabi cementne peskane malte se ojačevalna mreža položi neposredno v šive vsake tri do štiri vrste blokov. Če lepilo igra vlogo povezovalnega elementa, se armatura položi v utore, ki so predrezani v blokih, ki se vlijejo z lepilno zmesjo.
  Zidna blokasta cena

Stopnja porabe vezivnih lepilnih raztopin

Če gradnja in gradnja zidov hiše prihajajo iz blokov, potem je za doseganje optimalnega in hkrati najvišja raven izolacije in zvočne izolacije mogoče le, če se lepilna sestava za bliskovni material porabi v pravi in ​​najmanjši vrednosti.
  Zidna blokasta cena

Lepila za pene betonske bloke

Uporaba navadne cementne malte ali drugih gradbenih mešanic v ograjnih stenah je obremenjena s pomanjkanjem ustrezne toplotne izolacije. Šivi med bloki pene prehajajo skozi vlago in toploto. Zato je za gradnjo treba uporabiti posebno lepilo za pene blokov. Vendar pa je treba upoštevati, da je uporaba adhezive sestave mogoča le, če je površina pene blok popolnoma ravna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty