piątek, 14 września 2018

Mavčne stene betonskega betona

  Mavčne stene betonskega betona

Mavec za aerated concrete

Če povzamemo izkušnje graditeljev in lastnikov gaziranih betonskih hiš, lahko sklepamo, da se za mavčenje gaziranih betonskih zidov uporabljajo tri vrste končnih materialov:
  Mavčne stene betonskega betona

Značilnosti dekoracije stene

Pri zaključku površin ne pozabite, da se zidovi, zgrajeni iz gaziranih betonskih blokov, močno razlikujejo od zidnih zidov in zidov, zgrajenih iz drugih materialov. Gazirani beton spada v kategorijo celičnih lahkih betonov. Prvotno so bili bloki ustvarjeni kot grelnik in šele pozneje so se začeli uporabljati kot strukturni material.
  Mavčne stene betonskega betona

Primarne naloge za prašne stene.

Še enkrat poudarjamo, da se beton razlikuje od blokov pene. Notranji in zunanji prezračevalni omet je zapleten zaradi prisotnosti pore. Dejstvo je, da je bil aerodinamični beton prvotno načrtovan kot material za izolacijo stene. Zato ni zahteval dodatnih lastnosti. Primer gaziranega betona pred ometom je zapleten zaradi povečane absorpcije stene.
  Mavčne stene betonskega betona

Prihranite uporabne lastnosti gaziranega betona

Lastnik hiše, zgrajene iz plinastih silikatnih blokov, lahko naleti na zgornje pojave, če se pravila mavca ne upoštevajo. Za popolno delovanje hiše gaziranega betona bi morali upoštevati tehnologijo zaključne stene, izbrati prave materiale za omet.
  Mavčne stene betonskega betona

Najbolj optimalna mešanica ometov za steno plinskih silikatnih blokov

Tipična težava, ki jo morajo mnogi prebivalci zasebnih hiš "izpolniti", zgrajeni iz gaziranih betonskih blokov, prekritih z mešanico ometov, je nastanek majhnih razpok v obliki mreže. Ponavadi se pojavijo po letu ali eno leto in pol od dneva delovanja stanovanjske stavbe.
  Mavčne stene betonskega betona

Meteoparametri prepustnosti plinastega betona

Gradbeni materiali, ki lahko sproščajo ali absorbirajo vlago iz ozračja, imenujemo paropropustnost. Ta lastnost se vedno upošteva med gradnjo. Preden začnete delo z ometanjem plinskega silikata, morate pazljivo izbrati materiale z ustrezno prepustnostjo hlapov. Lahko se upognete do miz, ki kažejo različno stopnjo prepustnosti hlapov glede na materiale. Prepustnost hlapov je lastnost gradbenega materiala, ki stene omogoča dihanje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty