czwartek, 13 września 2018

Knjiga stavbe o lesenih hišah

  Knjiga stavbe o lesenih hišah

Katalog knjig o gradnji lesenih hiš

Gradnja lesene hiše. Priročnik v zadostni meri odraža vse faze gradnje lesene hiše, ki daje gradnjo temeljev do strehe. Gradivo, ki se nahaja v imeniku, temelji na izkušnjah profesionalnih graditeljev in v celoti predstavljena popolna regulativna in tehnična dokumentacija o leseni stanovanjski gradnji.
  Knjiga stavbe o lesenih hišah

Leseno ohišje, nizko rast lesene konstrukcije.

Lesena gradnja hiše in nizko rast lesene gradnje v Rusiji, pa tudi po vsem svetu, postaja vse bolj priljubljena. Stopnja rasti v lanskem letu je bila v primerjavi z letom prej 147-odstotna. Letos se je povečal za 150%. Z vsemi prednostmi in prednosti lesa je pomemben dejavnik naraščajočega povpraševanja po lesenih stanovanjih podpora te vrste stanovanj s strani predsednika Ruske federacije.
  Knjiga stavbe o lesenih hišah

O zadnji razstavi Holzhaus v All-Russia Exhibition Centru

Razstava "Stavba lesene hiše / Holzhaus" v Moskvi, namenjena gradnji lesenih hiš, združuje graditelje, arhitekte in poznavalce lesene arhitekture iz različnih regij Rusije in držav sveta.
  Knjiga stavbe o lesenih hišah

Nemška tehnologija ohišja okvirja

Bistvo metode: opisovanje gradbene metode "Platforma", je treba opozoriti, da je tako imenovana nemška tehnologija v bistvu enaka, z edino razliko, da stenske plošče hiše v nemški verziji vedno uporabljajo tovarno. Od tod in tradicionalne nemške natančnosti - v ploščah so postavljene komunikacije in toplotnoizolacijski materiali, izdelani so tudi instalacija oken in primarni dekorativni zid. Sestavljanje tla hiše se proizvaja tudi v tovarni.
  Knjiga stavbe o lesenih hišah

Jugovzhodna državna univerza

Uradni portal Južno-zahodne državne univerze Tematski članki iz tujih in ruskih virov (Zbirka prevodov)
  Knjiga stavbe o lesenih hišah

Rezervirajte buličev na potovanje Alice

In skočil iz tamnice v popolno presenečenje. In naj bo resnično podobno tebi. Iztegnil je stol in spravil v park, ki ga je osvetljala skrita kitajska stranska stikala. Zadovoljstvo je neumestno štelo zadnje krpe do jutra v času ultimatuma. Kot napredek kobilice, ga pogoltnejo v debelino tega. Strauss pogumen iz stolpove lopute, parkiran na površini.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty