piątek, 14 września 2018

Montaža aluminijastih oken

  Montaža aluminijastih oken

Prednosti in slabosti aluminijastih profilnih oken

Že omenili smo fleksibilnost aluminijastega profila, s katerim lahko ustvarjate okna in vrata različnih stilov in oblik, ki bodo v vsaki notranjosti videti super. Pomembno vlogo ima njegov videz. Vendar pa to niso najpomembnejše in prepoznavne prednosti lesenih in plastičnih oken, ampak naslednje:
  Montaža aluminijastih oken

Prednosti in slabosti aluminijastih oken

Vse slabosti aluminijastih oken izhajajo iz odlične prevodnosti te kovine. Lahko se pojavijo mostovi hladnega, ki negirajo celoten učinek segrevanja. Da bi ta faktor nekako gladili, so votli aluminijasti profili ločeni s poliamidnimi mostovi. Plastika v veliko manjšem obsegu izvaja toploto, kar omogoča uničevanje hladnih mostov. In debelejša in bolj kompleksna struktura poliamidne plasti v profilu aluminijastega okna, bolj ugoden učinek kot celota.
  Montaža aluminijastih oken

Kaj morate vedeti pred montažo aluminijastih drsnih oken

Pred namestitvijo aluminijastih drsnih oken je potrebno preveriti okna za prisotnost različnih napak: razpoke, ovine in praske. Možna razlika med okenski okvir in steno se spreminja - približno 15-55 mm.
  Montaža aluminijastih oken

Namestitveni koraki za aluminijasta okna

Preden neposredno namestite okna z lastnimi rokami, morate preveriti kakovost izdelka. Če želite to narediti, po tem, ko je bilo okno dostavljeno, preverite prisotnost vseh strukturnih elementov, preverite, če so na njih vidne napake. Zelo pomembno je, da dimenzije aluminijastega okna in same odprtine sovpadajo, kar se preverja tudi po dobavi.
  Montaža aluminijastih oken

Montaža aluminijastih oken

Aluminijasta okna so odlična možnost za hladno zasteklitev balkonov in lož. Lahki, trajni in estetski. Hkrati ne potrebujete posebne oskrbe in vam omogočajo prihranek prostora, zahvaljujoč sistemu drsnega odpiranja.
  Montaža aluminijastih oken

Montaža aluminijastih oken

Pri naročilu oken iz aluminijastega profila je pomembno vedeti, da je zanesljivost in trajnost končnega izdelka odvisna od tega, kako natančno so bili izvedeni vsi postopki proizvodnje in namestitve. En napačen korak lahko povzroči stalno popravilo in celo ponovno zamenja okno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty