sobota, 15 września 2018

Prezračena fotografija fasade

  Prezračena fotografija fasade

Kaj je prezračevana hišna fasada?

Prezračena fasada je takšna tehnologija za izgradnjo fasade stavbe, kadar obstaja odprtina med steno in zaščitno dekorativno oblogo za kroženje zraka. Zakaj ta obtok? Da, tako da je gibanje zraka odneslo vlago, ki je prodrla iz prostora skozi steno v obliki pare in skozi okrasno podlogo.
  Prezračena fotografija fasade

Prezračene fasade: kaj je to?

Značilnost tega sistema fasadne zaključne obdelave hiš je odstraniti odvečno vlago z zunanje površine stene, da bi zaščitili strukturo pred uničenjem. Z drugimi besedami, pritrditev poteka tako, da ostane majhna zračna reža med slojem izolacije in notranjo površino obrnjenega materiala.
  Prezračena fotografija fasade

Navodila za montažo ventiliranih fasad

Montaža fasad vgrajenega tipa se izvaja v skladu s specifičnim zaporedjem ukrepov. Potrebovali boste naslednjo dodatno opremo:
  Prezračena fotografija fasade

Prednosti in slabosti prezračevalnih fasad

Da bi razumeli vse prednosti tega sistema zaščite zunanjih sten prostorov, potrebujemo znanje o napravi prezračevane fasade, kjer so pomembne številne značilnosti: material in debelina sten, najbolj domnevno znanje in izkušnje, njegova zasnova.
  Prezračena fotografija fasade

Cene različnih proizvajalcev

Do danes se v Italiji močno proizvaja porcelan. Visoka tehnološka oprema lahko bistveno poenostavi postopek. Cene plošč so prav tako zelo raznolike. Plošče lokalne proizvodnje lahko stanejo od 400 do več kot 1000 rubljev na m2.
  Prezračena fotografija fasade

Prezračena fasada naredite sami

Vsi pogosto srečamo z izrazom prezračevane fasade, vendar ne vsi predstavljajo, kaj je. V jedru je večplastna prevleka za zunanje stene stavbe, katere glavna naloga je izolacija in hkrati prezračevanje celotne fasade. Glavno načelo vsake prezračevane fasade - prisotnost zračne reže med slojem izolacije in zaključnim premazom. Ta okoliščina zagotavlja neoviran dostop zraka do sten stavbe, kar jim omogoča "dihati". Zamenjava vlage je tako naravna, da ne tvori kapljice kondenzata, ki lahko negativno vpliva na material sten. Če želite ustvariti prezračeno fasado z lastnimi rokami, morate vedeti vse o tem in se naučiti vse modrosti svoje namestitve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty