środa, 12 września 2018

Kako postaviti mavčne plošče za slikanje

  Kako postaviti mavčne plošče za slikanje

Začetek

Zdaj bomo razmislili, kako kiti za barvanje stropa mavčne plošče, ker se ta material vedno bolj uporablja pri popravilu za površino. Najprej se prepričajte, da so listi čisti in na njih ni nobenega prahu, ki bi lahko med namestitvijo letela. Po tem se bomo ukvarjali s šivi: na njih se nanese tanek sloj iz mavca, v njej se pritrdi ojačevalni trak serpyanka (tako da je šiv v sredini), nato pa zmes ponovno nanesemo. Po sušenju se šivi brizgajo s grobim brusnim papirjem.

Kako narediti drywall ↑

Kiti v suhih zidovih morajo biti popolnoma vsi šivi, vdolbine in spoji, kot tudi montažne luknje, kjer so glave vijakov. Začetni kit se pripravi neposredno pred uporabo. Prah, kupljen v trgovini, se v določenem razmerju preprosto razredči z vodo. Morate pripraviti količino kita, ki jo lahko hitro izčrpate.
  Kako postaviti mavčne plošče za slikanje
  Kako postaviti mavčne plošče za slikanje

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanjskem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in se skušati uskladiti čim več.
  Kako postaviti mavčne plošče za slikanje

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Kako postaviti mavčne plošče za slikanje

Izbira kita za drywall

V trgovinah gradbeni materiali zadosten izbor suhih gradbenih mešanic. So tako veliko, da kakšne vrste kiti kiti drywall, ne takoj ugotoviti. Nekateri materiali so namenjeni za zaključek stropov in sten, drugi - razpoke in žetone. Drugi se uporabljajo izključno za dekorativne namene.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty