sobota, 15 września 2018

Oblogo tal in sten z granitom

Postavitev porcelanske ploščice na tla: zakaj potrebujemo visoko kakovostno pripravo temeljev

Hočem takoj pojasniti, zakaj je treba postavitev porcelanskega lončenja opraviti na povsem ravno podlago, kot pravi profesionalni tilerji, pod glavnikom na tankem sloju lepila. Za to sta dva dobra razloga.
  Oblogo tal in sten z granitom

Kako izbrati porcelan ploščice za tla?

Pri izbiri porcelana ploščic za tla, je pomembno, da se drži namena prostora. Danes na trgu obstaja več kategorij tega tla: polirani, matirani, polirani, polpolirani in strukturirani lončarski izdelki iz porcelana.
  Oblogo tal in sten z granitom

Porcelan ploščice, polaganje in negovanje

Danes je porcelan ploščica postala ena najbolj priljubljenih, skupnih materialov za zunanjo in notranjo dekoracijo. Keramične granitne ploščice imajo vrsto prednosti pred drugimi materiali, pa tudi široko paleto aplikacij. Porcelanska strešica se uporablja za oblogo zidov v stavbi, fasado, za pokrivanje tal na območjih z visokim prometom, na mestih z visoko vlažnostjo (straneh bazenov, vodnjakov) v drugih smereh.
  Oblogo tal in sten z granitom

Zaključevanje talne in stenske obloge z materiali Eiffelgres

Najpogosteje se uporabljajo keramični materiali za izdelavo talne obloge. Glavne prednosti ploščic v primerjavi z drugimi materiali so trajnost, enostavnost delovanja in vzdrževanja, pa tudi široke možnosti ekspresivnih sredstev za poudarjanje nekaterih lastnosti notranjosti in zunanjosti.
  Oblogo tal in sten z granitom

Samosložitev porcelanastih ploščic na stopnicah

Obloga iz porcelanega lonca se začne s pripravljalnim delom - čiščenjem iz umazanije, odstranjevanjem razpok in izravnavo. Prav tako je priporočljivo, da na podlago nanesete premazni premaz z valjčkom ali čopičem, kar bo izboljšalo kakovost oprijema porcelanskega lončenja na površino stopnic. Napake se zatesnijo s cementno malto z dodatkom tekočega stekla in epoksi lepila.
  Oblogo tal in sten z granitom

Koliko je ploščice zidov od umetnikov Jude

Ogled ocenjenih cen za polaganje ploščic za 1 kvadratni meter. m lahko v cenik na spletni strani Udu. Poveljnik bo po izdelavi ocene poročal o natančnih stroških obrnitve s kamnitimi ali porcelanskimi lončki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty