wtorek, 11 września 2018

Lesene hiše na ključ

  Lesene hiše na ključ

Raznolikost projektov in tehnologij

Da bi grajeno ohišje lahko dolgo časa uporabljalo, je potrebno izbrati in kupiti material pravilno. Poleg tega se lesene hiše ne morejo zgraditi brez kompetentnega projekta, ki bo upošteval vse tehnologije in arhitekturne značilnosti. Izvajanje gradbenih del zahteva tudi temeljit pristop: izvajalci morajo dobro poznati zadevo in bogate izkušnje.
  Lesene hiše na ključ

Prednosti lesenih hiš

Če vas zanima gradnja lesene hiše, verjetno že razumete, da je to presenetljivo praktičen, poceni in zdrav material. Mnogi verjamejo, da so lesene hiše nevarne v smislu izpostavljenosti požarom. To ni. Ob upoštevanju vseh pravil požarne varnosti med gradnjo in obratovanjem so te hiše varne za osebo.
  Lesene hiše na ključ

Okolju prijazne laminirane lesene kopeli

Sodobne lesene kopeli laminiranih lesenih furnirjev so že dolgo presegle svoje prednike glede udobja. Danes lahko poleg parne sobe, pralnice in sobe za počitek vključite kopalnico, bazen, verando s kaminom ali žarom, tla s kuhinjo in nastanitev za goste v projektu kopel. Okolju prijazen lepljen laminiran les zagotavlja konstrukcije z vzdržljivostjo, hitro segrevanje parne sobe, optimalno raven vlage in zdravilno aromo igel, in kar je najpomembnejše - kopanje je poceni, a izredno učinkovit in uporaben element zemljiške posesti.
  Lesene hiše na ključ

Končali projekti lesenih hiš

Na vašo službo veliko zbirko projektov hiš iz lesa in hlodovine, pa tudi hiše na podlagi lesenega okvirja. V rubriki "Naši projekti" so projekti hiš in kopališč. Vsi projekti so razdeljeni v skupine glede na velikost.

Prednosti modernih lesenih hiš

Trenutno hiša zgrajena iz dnevnika je najbolj ekonomična, hkrati pa zanesljiva in kakovostna vrsta gradnje. Moderna lesena hiša ima številne prednosti, med katerimi je tudi pomanjkanje potrebe po gradnji težkih in močnih temeljev pod njimi. Še ena nesporna prednost je hitrost in enostavnost zaključevanja notranjega dela. Tudi v hiši iz bara ni potrebe za izvedbo pomožnih prezračevalnih sistemov, ker imajo lesene hlodovnice dobro zračenje.
  Lesene hiše na ključ

Stroški gradnje lesene hiše

Stroški hiše so sestavljeni iz stroškov, potrebnih za vsako posamezno fazo gradnje. V idealnem primeru je delo opravljeno z inženirskimi geološkimi raziskavami lokacije. Na podlagi zaključka strokovnjaka so izbrane lokacije hiše na lokaciji in vrsta fundacije. Pri razvoju posameznega projekta se upošteva usmerjenost stavbe glede na kardinalne smeri, temeljni okvir, komunikacijski sistemi so podrobno obdelani.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty