wtorek, 11 września 2018

Stanovanje ploščo hiša 9 nadstropij

  Stanovanje ploščo hiša 9 nadstropij

Tipična serija brezhnev

Brezhnevka je pozvala vrsto večnadstropnih stanovanj, ki so bila zgrajena predvsem v času vladavine L. I. Brežnjeva. Vendar pa se moramo zavedati, da so bile takšne hiše zgrajene pod Hruščovim in jih je mogoče imenovati Hruščov. Tudi Brezhnevka, ki se imenuje stanovanja, je izboljšala postavitev.
  Stanovanje ploščo hiša 9 nadstropij

Vrste hiš v Sankt Peterburgu

V našem članku najdete vse priljubljene vrste hiš v St. Petersburgu in ugotovite, kako se razlikujejo med seboj. To je nekakšna prevara, ki vam bo pomagal hitro dobiti informacije o hiši ali določiti iz fotografije, kakšno vrsto naj bi želela hiša.
  Stanovanje ploščo hiša 9 nadstropij

Niz nizkih rast hiš "Bekeron"

Edinstvena serija nizkohodnih stavb, ki so pogoste v Moskvi na območju Yuzhnoye Butovo in Marino. Edinstvenost "Bekrona" je, da gre za stavbo s širokim korakom nosilnih sten (6 m), velikimi površinami stanovanj, manjše število nadstropij in hkrati ploščo. Prve hiše so se pojavile leta 1995, gradnja pa se je nadaljevala tudi po letu 2000.
  Stanovanje ploščo hiša 9 nadstropij

Panelne hiše devetdesetih let prejšnjega stoletja

Za to obdobje je značilno rušenje starih petih nadstropnih zgradb in gradnja visokih stavb na 17 in 25 nadstropjih. Leta 1995 se je začela gradnja na opečnatih hišah s trikotniki, pa tudi z monolitnim jedrom. Tipične hiše iz 90-ih let so serije I-521a, 25, 108, 97.

Hiše so drugačne.. Vrste hiš v Yekaterinburgu

Med ogromnim številom na videz monotonih zgradb - hišah serije masov - lahko najdete najprimernejšo stanovanjsko možnost, če poznate značilnosti vsake vrste hiše.
  Stanovanje ploščo hiša 9 nadstropij

Zagotavljanje prezračevanja v 9-nadstropni stavbi

Prezračevanje 9 nadstropnih hiš deluje tako: zrak vstopi v stanovanje skozi okno in se odvaja skozi prezračevalne kanale v kuhinji in v stranišču. Za organizacijo odtoka zraka v stanovanjskih stavbah je opremljena talna ventilacijska enota. Gre za cev, ki ji prihajajo dva ali ena zbiralna cev, ki gre v plosko točko. Satelitski kanali so povezani z glavnim na vsakem nadstropju. Sistem prezračevanja 9-nadstropne stavbe zagotavlja toplo podstrešje in izhod cevi 8 in 9 nadstropij neposredno v ozračje. Istočasno se prezračevalne sheme 9-nadstropne stavbe izračunajo po standardu +5 stopinj za temperaturo zunanjega zraka in popolno odsotnost vetra.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty