poniedziałek, 10 września 2018

Bay Lights druga faza

  Bay Lights druga faza

Znotraj zalivskih luči

Arhitektura kompleksa

Prvo fazo zalivskih požarjev je zasnoval Arhitekturni urad za studie 44. Videz predmeta pooseblja bližino Finskega zaliva. Morske odtenke fasad hiš in loggia se mešajo z okoliškim prostorom. in pločevinaste ploščice.. Istočasno se oblika zgrajenih stanovanjskih stavb razlikuje od klasičnih "škatel" z zaobljenimi siluetami vogalov.
  Bay Lights druga faza

Apartmajsko naselje LCD "Lights of the Bay"

Visoke stavbe, zgrajene na tehnologiji opečnate monolitne, bodo sestavljene iz več delov in bodo na območju 30 hektarjev. V eni od stavb bo 8 delov. Geometrija stavb bo prispevala k organizaciji pol zaprtih dvorišč v bližini vsake stavbe. V vsakem nadstropju se nahaja največ 6 apartmajev, samo v prvi fazi bo 2120 apartmajev. Načrtovanje stanovanj v stavbah prve stopnje bo pripadalo gospodarskemu segmentu. Stanovanjsko naselje stanovanjskega kompleksa "Ogni zaliv" glede stanovanjskih površin in postavitev izgleda tako:

Lastna infrastruktura stanovanjskega kompleksa "Ogni zaliv"

Stanovanjska četrt "Požari v zalivu" bo zagotovljena z vso potrebno infrastrukturo. Na prvih nadstropjih stanovanjskih zgradb bodo nastanjeni poslovni prostori: banke, trgovine, pisarne, lekarne, kozmetični saloni itd. V okviru prve faze bomo zgradili dva vrtca.
  Bay Lights druga faza

St. Petersburg, Heroes Ave. (križišče z Leninsky Avenue)

Pri izbiri hiše za nakup stanovanja, je zelo pomembno, da je njena lokacija v mestu. Na prvem mestu igrajo otroške institucije, velike prodajalne, pisarne ali transportna omrežja. Lokacija LCD Ogni zaliv v mestu Sankt Peterburg in Leningradska regija je idealna v smislu razvoja infrastrukture in razdalje do pomembnih socialnih objektov.
  Bay Lights druga faza

Forum imetnikov Irkutsk

Objave na forumu objavljajo obiskovalci spletnega mesta in izrazijo svoja osebna mnenja. Uredniki spletnega mesta niso odgovorni za vsebino in točnost informacij, objavljenih v besedilu sporočila.
  Bay Lights druga faza

Prodaja stanovanj v hišah v gradnji in nove stavbe v Sankt Peterburgu od investitorja

Nove stavbe ostajajo zelo privlačne za kupce, tako kot domači nakup za bivanje in ohranitev njihovih prihrankov. Praviloma so novi apartmaji opremljeni s potrebnimi merilnimi napravami, visokokakovostnimi napeljavami, kovinskimi vhodnimi vrati.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty