niedziela, 9 września 2018

Opažna naprava

  Opažna naprava

Vrste in pogoji uporabe opažnih struktur

Izbira vrste in parametrov uporabljenega opažnega materiala za trakove temeljev določi vrsto in velikost zasnovane podlage, njegovo konfiguracijo, višino nad tlemi, dolžino raztezkov, finančne stroške itd.
  Opažna naprava

Obratovalna tehnologija

Torej, kako je opažev nameščen in uporabljen v praksi? Če gre za odstranljivo zložljivo oplaščenje, je to dražje, če ga sestavite iz desk, palic ali vezanega lesa. Glavna stvar je, da jih naredimo čim gladko. Faze gradnje:
  Opažna naprava

Možne možnosti naprave

Danes obstaja več različic takih sistemov. Preden odgovorite na vprašanje o tem, kako narediti oporo za fundacijo, je vredno vedeti nekatere tanke tvorbe takšnih elementov. Praviloma vključujejo ščite, ki so zelo tesno povezani s podstavki, podstavki in kljukice. Za prenos napetosti med temi komponentami se tlačne plošče in vodila uporabljajo za podporo ščita v določenem položaju.
  Opažna naprava

Uporaba oplaščenja pri oblikovanju tračnega traku

Ponavadi med gradnjo velikih stavb se uporabljajo trak temelj. In to je logično. Naprava takšne podlage ne traja toliko časa, stroški materialnih sredstev pa so minimalni. Zelo pomemben trenutek pri izgradnji takšne temelje je preučevanje terena, na katerem je predvidena gradnja stavbe. Formiranje traku temelj mora potekati le na stabilnem tleh.
  Opažna naprava

Do-it-yourself namestitev opažev za podlago plošče

Pred montažo opažev za podlago plošče morate paziti, da je izkopna jama izkopana čim bolj gladko. Na enak način morajo biti opažne plošče (vodoravno in na isti ravni) nastavljene ravno ravno. Plošče morajo ležati tik nad izračunano višino temeljne plošče, tako da se raztopina ne pretaka in preveri vodoravno raven betoniranja.
  Opažna naprava

Kako narediti temeljni opaž

Pomembna faza pri gradnji temeljev - opažni pripomoček. Decking je oblika, v kateri se beton vlije, je nameščen neposredno po pripravi mesta in jarku za podlago. Članek vam bo povedal, kako narediti opaž za fundacijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty