sobota, 15 września 2018

Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Kdaj lahko naredim sevalni ogrevalni sistem?

Radialni ogrevalni sistem je nameščen med gradnjo nove hiše ali med večjo spremembo: ko obstaja možnost, da skrijete (skrijete) cevovod na tla ali za viseči strop.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Dvocevni ogrevalni sistem

Cena dvocevnega ogrevalnega sistema je veliko višja od enocevnega ogrevalnega sistema. To je razloženo z dejstvom, da za namestitev takega sistema potrebujemo več materialov. V skladu s tem se obseg instalacijskih del povečuje, vse to vpliva na stroške.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Kaj je cev PND in kakšna je njegova prednost

Cev PND je cev iz nizkotlačnega polietilena. Takšne cevi imajo visoke operativne lastnosti, zaradi katerih postajajo vse bolj priljubljene. Veliko jih uporabljajo pri izvajanju hladne in tople vode, naprave kanalizacije, vgradnje sistemov ogrevanja, vključno s tlemi, in oskrbe s plinom. Vedeti morate, da so cevi HDPE drugačne in ko kupujete, morate biti pozorni na vrsto cevi. Njene značilnosti bodo odvisne od tega. Na primer, za dobavo pitne vode preverite prisotnost posebnega napisa.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Naravna kroženje vode

Najenostavnejša instalacijska shema ogrevalnega sistema temelji na naravni cirkulaciji vode. Vroča voda, kot veste, ima manjšo gostoto - zato se ogreva v kotlu, ki se dvigne navzgor vzdolž dvižnika, nato pa spontano odstopa vzdolž vodoravnih linij, ki se izvajajo pod rahlim nagibom, ki ne presega 3-5 stopinj.
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Aluminijski grelni radiatorji.

Kaj privlači aluminijaste radiatorje je njihov videz. Lahki in elegantni. Ocene moči so tudi spodbudne: približno 190 vatov. Ali bodo aluminijasti radiatorji ustrezali vsakemu stanovanju?
  Vgradnja ogrevalnega sistema v novo hišo

Kako izbrati pravo radiatorje v Chelyabinsk

Lastniki zasebnih hiš v fazi gradnje, s posebnim poudarkom na vprašanju izbire ogrevalnega sistema in vgradnji vseh njegovih komponent. Navsezadnje je zaradi očitnih razlogov odvisno, kako učinkovito bo oskrba s toploto, kako gospodarno bo. Prednost vrste goriva za ogrevalne kotle v Chelyabinsku določajo objektivno obstoječe okoliščine, na katere ni mogoče vplivati. Toda izbira vgradnje grelnih radiatorjev bimetalni, litega železa, bakra, aluminija ali jekla, ki jih v projektu postavljajo lastniki, pogosto izvajajo, ki se opirajo le na lastne ideje o udobju in estetiki.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty